Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca juz nic

ja, mój facet i nasze dziecko w drodze

Polecane posty

Gość niewiedząca juz nic

poradźcie mi czy mam pytać mojego faceta o zaręczyny? jestem z nim w ciąży i na początku roku powiedzial ze zaręczymy sie do maja, jeszcze przed porodem. pozniej podpytywalam go delikatnie w marcu, to powiedzil ,ze skoro tak mowil to tak bedzie. a teraz mamy czerwiec, maj minąl i dalej nic... Strasznie glupio mi jest sie go pytac o to, bo nie chcialabym go naciskac w tej kwestii, no ale z drugiej strony tez chcialabym wiedzieć na czym stoje. Meczy mnie ta sytuacja, a do porodu pozostalo niewiele juz czasu

Gość ciezarowkaa25
może czeka na odpowiedni moment? np. twoje urodziny albo jakiś wyjazd? a może chce ci zrobić niespodzianke a ty wypytując go to mu to komplikujesz? - jak czujesz ze cie kocha to odpuść mu i czekaj cierpliwie a się doczekasz a nie tak pytaj wymuszaj

Gość cierpliwości
Może dostaniem pierścionek w dniu narodzin Waszego maleństwa? Nie sądzisz, że to byłoby piękne podziękowanie i deklaracja, że Twój mężczyzna traktuje Cię poważnie? Jeśli czujesz, że zależy Mu na Was i że pragnie tego dziecka, kocha Was, nie naciskaj bo może się wystraszyć i zepsujesz to co jest między Wami. Powodzenia

Gość niewiedząca juz nic
no wlasnie nie ukada się między nami za dobrze od jakiegoś czasu, a on nie chce dziecka. więc mogę się domyśać jaka będzie odpowiedź.

Gość akrylik
jesli nie uklada sie miedzy wami to tym bardziej powinniscie porozmawiac... jesli on nie chce dziecka to przerwa wam dobrze zrobi...