Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz zwariuję!!

jak długo trwa przeziębienie w ciąży?? leczone domowymi sposobami

Polecane posty

Gość zaraz zwariuję!!

laski, macie jakies dobre domowe sposoby?? ostatnio leczylam sie mlekiem, miodem, cytryną, czosnkiem, cebulą, sokiem malinowym i dwa tygodnie nim się wylizałam z tego choróbska:/

Gość yorki, maltanczyki
tez mi zeszlo ponad dwa tyg te domowe sposoby to chyba nic nie daja normalnie tez tyle trwa jeszcze zalezy co czy sam katar czy moze cos wiecej..ja malam katar i ostry kaszel ponad 2 tyg ale bez goraczki

W CIAZY "PO DOMOWEMU" NIE POWINNO SIE LECZYC, RACZEJ ZAPOBIEGAC, a jak juz cos zlapiesz to do lekarza

Gość yorki, maltanczyki
aa na katar mialam jakies krople wdychalam je a na kaszel woda morska oddychalam przez taka maszynke

Gość zaraz zwariuję!!
a jakie krople mialas????????? bo ja biore xylometazolin, bo tylko on mi pomaga, a mam kompletnie zatkany nos i kurwica mnie bierze!!!! co prawda raz dziennie je aplikuje, ale boje sie czy to nie zaszkodzi dziecku:(

Gość yorki, maltanczyki
hm nie pamietam jakie to byly w kazdym raznie nie kupowalam ich w pl. a bylas u lekarza? lepiej isc moze on cos pomoze

Ja robilam sobie inhalacje amolem. Na zatkany nos jak znalazl. Poza tym pilam herbate z miodem i cytryna. W ciazy w taki sposob wyleczylam sie w 3dni, pozniej karmilam piersia, wiec tez chcialam uniknac lekarstw, ale wtedy trwalo to dluzej-ponad tydzien.

Gość zaraz zwariuję!!
u lekarza bylam, zapisała mi duomox i sinupret, ale to gowno daje:( ten jebany nos caly czas jest zatkany i ogolne zamulenie nie mija chorobowe nie mija:(

Gość ablekableaaaa
[Super mam nick, wiem;) ] To zalezy jaki kto ma organizm wiec napewno nie mozna wszystkie mamcie do jednego wora.. to raz ;) a po drugie z reguly leczone i nieleczona trwa 7 dni ;) A tak juz calkiem na powaznie mnie gdy zlapalo w ciazy to jak najbardziej, czosnek, miod, i poza tym jadlam prawie przez cala ciaze codziennie cebule ;/ :D Jednak doszedl mi okropny kaatar i czulam jakby mi pluca mialy odleciec wiec poszlam do lekarza, a ze jestem w kraju gdzie na wszystko daja- paracetamol, tak tez ostatnia moja deska ratunku byl owy paracetamol (mimo ze przeszukalam caly net wczesniej czy nie zaszkodzi mojemu malenstwu- kobiety w ciazy moga w odpowiednich dawkach) i przeszlo :) a meczylo z tydzien :) moze troche dluuuzej

Gość ablekableaaaa
aaaa przypomnialo mi sie, jakies kropelki mialam do nosa, co mozna je tylko 3x na dobe, i inhalacje