Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest jak

co bralyscie na wypadanie wlosow po ciazy?

Polecane posty

Gość tak to jest jak

bralyscie jakies witaminy czy nic nie robilyscie z wlosami i czekalyscie,az odrosna?jestem 3 miesiace po porodzie i bardzo zaczely wypadac mi wlosy...:(czytalam,ze to normalne w tym okresie.co radzicie?

Gość tak to jest jak
ja te zaraz po porodzie scialam wlosy do ramion.od kilku dni widze,ze wlosy sa wszedzie.mylam je przed chwila to cale sitko w prysznicu zatkalam wlosami:/

Gość Jessica Diamond
A ja chciałam sobie przedłużyć włosy (za 2 miesiace rodze). Myslicie że jest sens? Czy nie warto, skoro mają mi wypadać po porodzie?

Moja fryzjerka mi tłumaczyła jak to jest z tymi wypadającymi włosami po porodzie,dlaczego tak się dzieje: proces wypadania włosów podczas ciązy się zatrzymuje,po porodzie wypadają te włosy,które nie wypadły w czasie ciązy

Gość no nie wiem nie wiem
mi nie wypadały w ogole, a jestem rok po porodzie. Piłam zwykła herbatę z pokrzywy.

Gość Mama Karolinki
nic, same p[rzestaly wypadac. No chyba, ze pomogl feminatal dla matek karmiacych :)

Gość tak to jest jak
herbata z pokrzywy.sprobuje.moze jeszcze nie jest za pozno...

mozna pic cynk jak sie nie karmi a jak sie karmi piersia to myc wlosy szamponem DERMENA kosztuje ok 25 zl...jestem tez 3 m-ce po porodzie i wlosy wypadaja mi strasznie sa wszedzie...po 3 umyciach jest juz znaczna poprawa:)

Gość ja bralam il biore capivit PW
Kiedy skonczylam karmic od razu kupilam Capivit piekne wlosy. Karmilam corke okolo 5 miesiecy. Od tego czasu minely 4 miesiace i nadal biore te tabletki. Panicznie boje sie odstawic. Mam piekne, cienkie ale spore ilosci wlosow. Nic nie wypadaly, no moze w jednym mejscu bo nawet fryzjer zauwazyl.

Gość ja bralam il biore capivit PW
Siostra mojego meza doszczetnie wylysiala po porodzie. jakos tam pol roku po. Nie zostalo jej nic na glowie. Jej widok zmobilizowal mnie do dzialania i szukania preparatu i wiekszej uwagi o wlosy. Biedna dziewczyna stracila piekne dlugie wlosy. teraz juz jej odrosly ale ma bardzo krotkie.

Gość musisz się przede wszystkim
zdrowo odżywiać. polecam Ci soki warzywne z Tymbarku. Jak bedziesz brała same witaminy a bedziesz jadła pożywienie pozbawione wit i mikroelementów tabletki nic Ci nie dadzą. Tak jak masz napisane na opakowaniu że nie może być suplementem zróżnicowanej diety.

Gość Siuup
To normalne po ciąży i może się utrzymać nawet do 6ciu miesięcy od przestania karmienia piersią ;/ Oczywiście możesz łykać witaminy bo to ważne, organizm musi się zregenerować i potrzebuje witamin, minerałów, składników odżywczych, na pewno tak wspomożesz organizm :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI