Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpseudenimubo nie mam

Mam nr gg dziewczyny dla której rzucił mnie facet

Polecane posty

Wiem, że to nienormalne. Strasznie go jeszcze kocham i nie potrafię zapomnieć o nim. Chciałam wiedzieć jak im się układa. Bardzo jestem nienormalna? :(

ale nie piszę do niej. po prostu obserwuję opisy...który już dosyć dawno zniknęły...i to mnie martwi :(

Gość jesteś nienormalna
bo jesteś masochistką :o

Gość gdybym mogła to bym
i co? lepiej ci, że masz?

Gość olewam to blacharo
:D

Sama nie wiem czy lepiej czy nie. Głupia ja :(

Gość naga wieczorem
Co Ty chcesz od tej dziewczyny, "dla ktorej rzucil ja facet"? Zajmij sie swoja "zdobycza", a dziewczynie daj spokoj. Co to za facet, ktory moze byc z taka szmata. :classic_cool:

Gość naga wieczorem
Aha, teraz doczytalam, ze to on cie zostawil dla innej. Po chuj ci taki facet? Jestes nienormalna!!!!!!!!!!

ja nic od niej nie chcę. chociaż może i powinnam bo rozbiła nasz związek. chciałam po prostu wiedzieć czy ją kocha. a wiadomo, że dużo ludzi pisze takie bzdury w opisach.

moze po prostu juz sie rozstali, zwiazki typu "zostawil jedna dla innej" nie trwaja z reguly dlugo...jednak ja radzilabym Ci nie pisac, i po prostu o nim zapomniec, jak zostawia niech spada na drzewo, nie byl widocznie Ciebie wart. sama kiedys sie o tym przekonalam, i choc wtedy bylo mi bardzo ciezko, dzisiaj jestem mega szczesliwa :) co ma byc, i tak bedzie:) nie poddawaj sie.

a że jestem nienormalna, że już rok rozpaczam za tym głupkiem to juz inna sprawa :o

nie rozstali się. wydaje mi się, ze pokochali się bardziej :(

i ja nic nie piszę. co miałabym niby pisać. po prostu byłam ciekawa co ona czuje.

Gość katem oka
to nie ona rozbila ten zwiazek, tylko facet zapragnal innej cipki. niczego sie nie dowiesz, a na pewno osmieszysz. facet pomysli, ze skoro piszesz, to znaczy ze rogi trzeba ci wieksze doprawic

kurcze, macie jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. niczego do nikogo nie piszę!!!!!! i nie mam zamiaru.

Gość pandabear
Z doswiadczenia wiem, że sposbem na "starego"faceta jest "nowy" facet. Wiem, że to zabrzmi prostacko, ale jak przeżyjesz niezapomniany sex z kimś innym, to bardzo szybko zapomnisz o tamtym. Powodzenia, a ten nr gg wykasuj,to będzie pierwszy krok top katharsis ;D

Gość katem oka
przyjmij do wiadomosci, ze jak ktos kogos zostawia dla kogos innego, to znaczy, ze nigdy nie kochal. zajmij sie swoim zyciem :P

jakoś mi nie wychodzi ten nowy facet. chyba, że niezapomniany seks coś pomoże :p i tak już nie ma żadnych opisów...więc i tak nic nie wiem ;)

właśnie, że kochał - niestety :/

Gość katem oka
a kto pisal, zebys poszukala nowego faceta? uporzadkuj swoje zycie, nie mysl o tym co cie spotkalo, zajmij sie zyciem w sensie, rob cos ze soba, a nie jak kretynka powracasz do przeszlosci. zycie plynie dalej!!!!

robię i to zajebiście dużo. jeszcze nigdy w życiu nie zrobiłam tyle co przez ostatni rok. po prostu nie potrafię o nim zapomnieć. bardzo go kochalam. nie kochał jej - był z nią dla seksu - ale wszystko się zmieniło diametralnie:/

Gość fladrafladra
spoko ja wczoraj wysledziłam w necie ex mojego faceta..w internceie znalazłam jej nr gg, nr telefonu, co robi gdzie mieszka, ze ejst chora na epilepsje, ze sie leczy, a takze osobiste wzmianki o nim"kochajacym chłopaku" ona nawet chetnie zostawia swój mail na stronach i prosi o kontakt oosby chore tak jak i ona....i tez chetnie bym napisała.... ale stwierdzam ze to juz było by chore

Gość no wybacz
ale mnie by honor nie pozwalal o mysleniu o takiej dziewczynie, a tym bardziej o kims, kto mnie porzucil.