Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiaiiaiaa

co sadzicie o tych mebelkach a moze macie doswiadczenia z nimi??

Polecane posty

Gość anusiaiiaiaa

http://www.baby.vox.pl/meble/kolekcja/171/modern__kremona/ maja byc dla chlopca...mysle tez o lozeczku tym wiekszym 140x70 ktore da sie przerobic na takie dla wiekszego dziecka co o tym sadzicie? chce kupic łozeczko, komode z przewijakiem, poleczke na sciane i moze szafe ale to nie jest pewne jeszcze bo mam garderobe.. jeszcze mysle nad tym zestawem http://www.allegro.pl/item1049638992_komplet_mebli_hippo_drewex_gratis_materac_poznan.html ale ten wydaje mi sie mnie uniwersalny na przyszlosc co sadzicie prosze o rade??

Gość skóra się ściera
te z vox ładniejsze

Gość anusiaiiaiaa
o dzieki jestem juz prawie przekonana do tych z voxu tylko nie mam doswiadczenia wiec pytam czy takiue sa w porzadku i ten rozmiar łózeczka wiekszy czy dobry ? wole te bo chce je póxniej przerobic jak dziecko podrosnie a nie kupowac nowe

Gość żona poparzona,a nie żona popa

Szafę też sobie kum, pomimo tego że masz garderobę, rzeczy dziecka najlepiej trzymać w jego pokoju --- o wiele bardziej wygodne to jest.

Gość żona poparzona,a nie żona popa
Jak dla mnie-zdecydowanie pierwsze.

Gość anusiaiiaiaa
o dzieki za rade z ta szafa wlasnie tez mi sie tak wydaje ze bedzie wygodniej szafe miec u dziecka w pokoiku....a pokoj jest spory wiec raczej nie ma problemu. A ktos ma jakies doswiadczenia z meblami vox? male dziecko nie bedzie mialo za duzego tego lozeczka 140x70? szkoda mi kupowac to mniejsze bo na krotko starczy pewnie..