Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2332

Kto był w RPA i chce o tym pogadać?

Polecane posty

Gość ja2332

Piękne państwo! Byłam miesiąc. Zaliczone: Johannesburg, Cape Town, Cape of Good Hope, Cape Point, Karoo National Park, Kruger National Park i oczywiście cudowne winnice... :) Wpadłam jeszcze do Swaziland na tydzień (Mbabane)

Gość ja2332
Ale mniejsza ze Swazilandem. Najgorsze jest to że wpadłam z jakims czarnuchem i złapałam AIDSa.

Gość ja2332
Nie podszywaj się idioto, bo przejdę na czarnego nicka i tyle będziesz miał z tej durnej zabawy- głupi gimnazjalisto!

Gość ja2332
pierdolić podszywaczy, nie wpadłam z żadnym czarnuchem, ale fakt faktem fujary mają jak ta lala, aż mi do macicy wsadzali :)

Gość ja2332
od tego AIDSA drętwieją mi suty zawsze na widok murzyna

Gość ja2332
P.S. nie jestm gimnazjalistom tylko studentem znudzonym przygotowaniami do sesji poprawkowej

Gość ja2332
Pytągi maja doprawdy przepiekne, wielkie i twarde.

Gość ja2332
a moja pipka robi się zawsze mokra jak widze jakiegoś niedomytego czarnucha z AIDSem

Spoko. Przeszłam na czarnego nicka. Jeśli ktoś był, niech się odezwie :) Chętnie trochę podyskutuję na ten temat :)

Gość Lasti_1986
Czy złapał ktoś AIDS w RPA od murzyna z wielkim kutasem?

Gość bylam
Syd Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Zambia.......piekne panstva chociaz chetnie pojade jeszcze raz di India

jak rozmawialem z dziewczyna z johanseburga to mi opowiadala ze tam duzo ludzi wierzylo ze zeby sie pozbyc aids nalezy odbyc stosunek z niemowlakiem i bylo bardzo duzo gwaltow na dzieciach:(

Gość pretoria
moze i pieknie ale pewnie tez niebezpiecznie...

Gość Jak to jeeest
Jest niebezpiecznie, to prawda. Tam każdy ma samochód (mam na myśli białych oczywiście), więc z komunikacji miejskiej nie korzysta się. W oknach kraty, drzwi też zabezpieczone, w domu najczęściej broń palna, teren ogrodzony wysokim murem. Jednak z kim bym nie rozmawiała, to każdy jest zadowolony i nikt nie chce wracać do Europy. Zazdroszczę ludziom, którzy tam mieszkają. Mam tam liczną rodzinę, więc co nieco wiem o życiu w RPA i bardzo chciałabym kiedyś tam zamieszkać. Wybrałabym Cape Town. Hmmm... pomarzyć dobra rzecz. Nie będzie mnie raczej na takie życie stać :(