Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwhohah

jest ze mna tylko dla sexu ?

Polecane posty

Gość qwhohah

Od trzech tyg jestem z facetem,doswiadczonym w tych sprawach, o 4 lata starszy. Ja jestem dziewica i on o tym wie. Rozmawialam z nim o 'tym' i stanowczo mowilam ze chce poczekac. On chcial to robic po 2 tyg.Twierdzi ze czas nie gra roli,ze obydwie strony sie mecza przez jakies glupie zasady. Po 2 tyg. zgodzilam sie na minetke, palcowke, nakrecil mnie poprostu, a ja sie dalam. Teraz on chce tego ciagle.Ciagle gada o jednym, o pozycjach itp. Mowi ze to dlatego ze dawno nie uprawial sexu i wszystko w nim buzuje. W takich pikantniejszych syt. pyta czy chce sie pokochac mimo tego ze zna moje zdanie. Twierdzi ze poczeka. ( wiec moze mu zalezy ?) inny by sobie dal spokoj. Pozatym sie stara, kupuje mi kwiaty,zaprasza do kina,wszedzie praktycznie mnie bierze. Jednak przeszkadza mi to ze jest taki napalony do tego sexu, szybko sie podnieca i boje sie ze chodzi tu tylko o jedno. Prosze o opinie , co o tym myslicie ?

Gość szybko mu daj

Gość estee lauder
przykro mi, ale widac po tym co napisalas na czym kolesiowi zalezy... oleg go! facet nie powinien Cie do niczego namawiac - powinien poczekac, az bedzie gotowa..wtedy bez slow bedziecie oboje wiedzieli, ze to juz.. poza tym to koles jest niewychowany - tak kobiecie gadac i marudzic! nie mysl, ze jak z nim to robilas..to musisz zrobc kolejny krok. nie daj sie, olej go i poczekaj na tego, ktoremu bedzie zalezec na Tobie..a nie tylko na igraszkach itd..

Gość ANKAOTTAK
on najzwyczajniej chce zaliczyc dziewice.nie ulegaj bo nie jest tego wart!

Gość kopaś pospolity
Kopnij kutasa w dupę. Pogoń dziada. Skop mu jaja. Spluń na ryj. I zapamiętaj na całe życie - żeby więcej z takimi się nie zadawać.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
A co wolisz faceta cipkę co ci nawet nie potrafi pokazać że mu się podobasz i go podniecasz.

Gość lodka55
Dziewczyno , nie zaluj cipy , nie boj sie nie zostawi cie a wrecz przeciwnie bedzie wam coraz lepiej.