Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaMadzia

Ból Jajników Prosze o Porady.

Polecane posty

Gość ZmartwionaMadzia

Witam DZiewczyny,mam nadzieje ze mi pomozecie bo troche sie martwie.Staramy sie z mezem o dzidzie to jest dopiero pierwszy cykl starań.Nigdy nie odczuwalam bólu jajników jaki moze zachodzic podczas owulacji(wyczytalam to w google ze podczas owulacji nastepuje ból jajników)natomiast teraz po sytuacjiach ze poszlismy na całosc w dni plodne,bolą mnie jajniki dzis nawet nie moglismy sie kochac bo strasznie je czulam i mnie bolalo....martwie sie czy wszystko jest wporzadku ?bardzo was prosze o rade gdyz nie mam z kim o tym porozmawiac.z góry dziekuje.

Gość ZmartwionaMadzia
Czy ktos mi odpisze?bede wdzieczna

Gość ZmartwionaMadzia
???

Gość ZZZuzzzi
Hej autorko. Nie znam sie na dolegliwościach ginekologicznych itp ale jesli chodzi o bol jajników mogę Ci opowiedzieć na podstawie własnych doświadczeń. Jajniki bolały mnie ok 2 lat, chodziłam do lekarza przepisywali mi różne leki, to straszyl jeden operacja az w końcu położyli mnie na oddział i okazało się że mam poprostu zapalenie jajników podali rożne leki, kroplóweczki, zastrzyki i tyle. Od tamtej pory nic mnie nie boli a mało tego zaraz po szpitalu mniejwiecej 3 miesiące zaszłam w ciąże;) no nie wiem czy ci choć troszkę pomogłam poprostu opisałąm mój przypadek, trzymaj sie ciepło, pozdrawiam