Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proteza lewicy

bardzo mnie się podoba osobowość Grzegorza N.

Polecane posty

Gość proteza lewicy

bardzo zyskał a zaczynał od prawdziwego zera , faktycznie zwiedził Polskę turystycznie i z setkami ludzi się spotkał i namawiał aby głosować na Napieralskiego i to jest fakt, że gadane ma ten gostek , radzi sobie jak potrafi ale swpim działaniem już obudził Stare Lwy Lewicy i tak się zastanawiam co tu robi Leszek Miller i Oleksy zamiast siedzieć cicho to Oni teraz wyłażą ze swoich nor i moim zdaniem tylko szkodzą Napieralskiemu , narobił się a teraz ci Starzy podnoszą łby , że niby Napieralski to jest gówniarz i nic nie rozumie , miałem ochotę głosować na Napieralskiego ale gdy zobaczyłem, że Millery i Oleksy chcą się znowu załapać do koryta to równo sram na taki układ , Napieralski - TAK ale inni co tu robią łącznie z Millerem ?

Gość Proteza prawdy
Pozdrawiam studencików dorabiających sobie w internecie pisząc takie smętne teksty dla sztabów wyborczych :classic_cool: 🖐️

Gość only mikke

Gość jak patrze na niego
to od razu musze kanal przelaczyc bo mam odruchy wymiotne...nigdy nie czulam takiego wstretu do zadnego polityka!!!!gosciu jest beznadziejny do kwdratu!!!!!!!!