Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmyślna

mam nadzieję że się mylę

Polecane posty

Gość bezmyślna

wzięłam 2 opakowania tabletek any nie robiąc przerwy ponieważ wybieraliśmy się na wakacje. Duża zmiana klimatu, biegunka i jeszcze zapomniałam zabrać jednej tabletki :( Nie było stosunków z wytryskiem do, ale obawy mam :( W krótkim czasie przebywałam w 3 różnych krajach, a nawet na 2 innych kontynentach, więc zmiana klimatu była ogromna, a mój organizm reaguje rozwolnieniem w takich sytuacjach :( Została mi jedna tabletka z drugiego opakowania, a mnie już od tygodnia brzuch boli co wcześniej się nie zdarzało nawet przed okresem. Boję się 😭

wiedzac, ze masz biegunke i ze to moze zmniejszyc skutecznosc tabletek powinnas stosowac dodatkowe zabezpieczenie - teraz ryzyko jest niewielkie ze jestes w ciazy. ale objawy przewaznie nie sa takiew natychmiastowe wiec bolu brzucha bym nie wiazala z tym - raczej z podrazniem wywolanym przez dluzszy czas biegunka

Jeśli biegunka utrzymywała się długo to może być problem. Zmiana kliamtu chyba nie ma wpływu. Ja nawet godziny przyjęć zmieniłam z powodu różnicy czasowej i było ok.

Gość zrob tes ciazowy a jeszcze
lepiej beta hcg - tu nikt ci nie odpowie czy jestes w ciazy czy nie.

Gość bezmyślna
nie podszywać się Wiem, że mi nikt nie powie, ale tak mnie brzuch boli właśnie w tej chwili, że już wytrzymać nie mogę :( Nie wiem czy mogę zrobić test jak jeszcze biorę tabletki, wczoraj wzięłam i dziś ostatnią wieczorem wezmę. Biegunka utrzymywała się dość długo, bo w każdym kraju organizm reaguje u mnie na nowo. Jak się już w jednym kraju uporałam z biegunką to musiałam lecieć do drugiego i znów od nowa biegunka :(

Gość bezmyślna
beta hcg nie mogę zrobić dzisiaj muszę się umówić do domowego i najwcześniej zrobi mi jutro, a jak będzie dużo pacjentów to nawet pojutrze. Jeśli powiem, że biorę anty to nie wiem czy w ogóle mi zrobi. Niepokoją mnie te silne bóle brzucha.