Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona telemana

Czy też macie maraton z wiadomościami?

Polecane posty

Gość żona telemana

Mój mąż codziennie siada o 17 i zaczyna od teleexpresu i kończy późny wieczorem i przez ten cały czas ogląda programy informacyjne, jeden po drugim, wkurza mnie to niesamowicie. Po co on tyle tego ogląda?

Gość pitupitupitu
A dlaczego Cie to wkurza? Głupich seriali nie możesz sobie pooglądać,bo chłopak ma jakieś większe ambicje i woli oglądać programy informacyjne? Kup sobie telewizor drugi i nie będziesz mu dupy truła :)

Gość żona telemana
nie o to chodzi, on w ogóle mi czasu nie poświęca tylko ogląda ten TV. po co oglądać więcej niż 2 programy informacyjne?

Gość pitupitupitu
Może po to, żeby porównać, zobaczyć która telewizja pod jakim kątem przekazuje informacje, teoretycznie te same, ale jednak zupełnie inaczej.To mogą być naprawdę ciekawe obserwacje. Sama czasem tak lubię popatrzeć i porównać. Poza tym np. nie ma co porównywać teleexpresu np. z głównym wydaniem wiadomości. Poza tym bardzo często coś się dzieje w tzw. międzyczasie.

behawioryści tłumaczą takie zachowanie facetów ich potrzebą kontroli otoczenia i koniecznością przygotowania się na wydarzenia zewnętrzne, żeby w porę nie nie zareagować nie wiem, co o tym myśleć, wszak z jaskinii to oni juz dawno wyszli na szczęście mój M. oglada tylko teleexpres (to nawet razem) i wiadomości podśmiehujki sobie robię z niego, że widocznie musi sobie, jak w szkole, utrwalić te wiadomości poza tym u mnie nie ma problemu tv, bo kazdy ma swój

Gość mała czarna88
To i tak masz lepiej, moja mama ogląfda wciąż i wciąż TVN24 gdy jest w domuz przerwą na jakiś teleekspres i inne takie na innych programach i wszystkie prognozy pogody, które lecą podczas gdy jest w domu masakra :O Tez nie umiem tego zrozumieć :O

Gość nieprawdopodobna śmieszka
Widocznie tv jest ciekawsza od Ciebie :D Jakby było inaczej to wolałby spędzać czas z Tobą, to oczywiste