Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygłodniały lampart

Gdzie są stare, dobre podszywy?!

Polecane posty

Gość wygłodniały lampart

Od dawna już nigdzie żadnego fajnego nie widziałam, jedynie jakieś suchary :( Czy nie powstanie już żaden podszyw-legenda w stylu wygłodniałego lamparta? 😭

Gość wygłodniały lampart
Fantazyjność, kunszt, polot dzisiejszych trolli internetowych zostały drastycznie spłycone , napływowa fala mało wykształconych ludzi, pęd za tandetą i tanią sensacją zebrały straszne żniwo. Oto mistrzowie ciętej riposty siedzą cicho w górach podziwiając krajobrazy gdyż wszechogarniająca komercjalizacja i pośpiech wyrugowały człowieczeństwo ze społeczeństwa .

Gość Należy dodać tu
Amen.

Gość wygłodniały lampart
To pisał mój podszyw.

Gość mulinianka
ja jestem jednym wielkim podszywem, robie to czesto i na pomaranczowo hihihi

Gość najdziwniejszy
Wyjadę w bieszczdzką głuszę by śladem pierwszych hippisów RP(prl)wypalać w pocie czoła węgiel drzewny i gasić pragnienie przy użyciu samogonu "self hand made"a także delektować się dymem z soczystego zawijasa tytoniowego- peace brothers and sisters!

Gość Należy dodać tu
Moim ulubionym zajęciem jest czyszczenie podłogi językiem w mojej prywatnej toalecie publicznej. Jest to czynność wymagająca niezwykłego skupienia umysłu oraz koncentracji i użycia niezwykłej siły i sprawności fizycznej. Dzięki temu czuję się niezmiernie potrzebny światu, a moje życie nabiera sensu :classic_cool:

Gość najdziwniejszy
poprosze o podszyw nie majacy szansy na realizacje :D

Gość wygłodniały lampart
I ja do Ciebie dołącze albowiem pije,pale, qnia walę i takie życie chwalę!

Gość najdziwniejszy
Codziennie rano wstaję z łóżka z lubością, aby nałożyć na siebie mój ulubiony strój stonki ziemniaczanej, po czym opuszczam swoje siedlisko celem spożycia jak największej ilości kartofli moich sąsiadów Alojzego i Wacława. Kiedy skończę już ten codzienny rytuał powracam do siedziby z poczuciem spełnionej misji, ze świadomością wspaniałości chwili oraz w pełnym stanie nirwany :classic_cool:

Gość bjjvvfcgfcgfddtrdtdtr
szczytem szczytów są jednak podszywy które podszywają się do czarnych nicków tak że nie ma żadnej różnicy w wyglądzie nicka

Gość a ja jestem...........
psychiczna i szukam psychiatry terapeuty wolontariusza

Gość a ja jestem...........
szukam również różowych Azerbejdżańskich sznurowadeł z marca roku 1897, gdyż brakuje mi takowych do mojej kolekcji, z której to planuję we własnym garażu ułożyć dokładną replikę Krzywej wieży w Pizie w skali 1:1 :classic_cool:

Gość forume'owicz
Z bijącym sercem, nie bez obaw zaprzątających moją duszę od poranka skroplonego orzeźwijącą rosą, kiedy kur pieje, szybkimi uderzeniami czerstwych, spracowanych dłoni odświeżam forume, by nacieszyć oczy wysuszone od łez tęsknoty forumowymi loszkami, nieskażonymi dotykiem plugawych rąk mężczyzn, a umieszczające dla chamstwa, starym polskim zwyczajem, swoje konterfekta i podziwiam te lica, niczym żywcem wyjęte z obrazów samego Rubensa, a nawet Pollocka.

Gość najdziwniejszy
Przy odpowiednim zagięciu kontinuum czasu i przestrzeni zwycięże wybory prezydenckie 2010:classic_cool:

Gość forume'owicz
A poza tym to lubię kroić chleb latarką :classic_cool:

Gość najdziwniejszy
NIE majacych szansy, powtarzam :classic_cool: :D

Gość wygłodniały lampart
Nie jestem wcale głodny tylko jestem na diecie bo muszę zrzucić parę kilo. Spożywam algi morskie...... No to jak jedziemy w tę bieszczadzką głuszę?:classic_cool:

Gość wierneyy
Wyciągam drobne z krat wycieraczki przed kościołem, a później się z tego spowiadam :classic_cool:

Gość forume'owicz
Regularnie spowiadam się z każdego dobrego uczynku.........ps więcej grzechów nie pamiętam.

Gość stanowczy1987
Kiedy idę do spowiedzi, to ja udzielam sakramentu pokuty :classic_cool:

Gość najdziwniejszy
By dowieść iż najlepsze warunki do osiągnięcia prędkości światła są w Paryżu co roku latem skaczę z Wieży Eiffla z latarną wciśnięta między pośladki:classic_cool:

Gość wygłodniały lampart
W głebinach afrykańskiego jeziora Tanganika u podnóży pokaźnego Kilimandżaro i w słońcu prażącym, swobodnie i zamysłem chlupam się. Wtem niepostrzeżenie nurkuję, taflę wody przecinawszy, i znikam niczym wymazany gumą myszką na chwil parę. Gdy już wszyscy o mnie zapomną, podpływam niepostrzeżenie pod nieopodal na wodzie dryfującą lilię, i tak, niczym podstępny aligator sunę powoli lecz miarowo w kierunku stadka pojących się i swoje młode gazel. A potem jest rzeźnia :classic_cool:

Gość oglupialas
ten podszyw z latarka jest w deche:D:D:D

Gość wygłodniały lampart
W swej bezwzględności,majestacie i sile jaką mnie- drapieżnika obdarowała natura przemierzam afrykańską sawannę,zgrabnie omijając kupy pozostawione przez niemieckich turystów podczas safari,polując na bankomaty by wypłacić nieco gotówki na zakup broni dla lokalnych partyzantek pieczołowicie chroniących wodopoje przed atakiem komarów!:classic_cool:

Gość te, lampart
wieczorem a czasem i w nocy o północy staję się bardzo ochoczy niestety, nie staje mi :(

Gość młody nie bądz taki do przodu
nie ucz ojca dzieci robić.

Gość te,lampart
Mam dwa fallusy ale chwale się tylko trzecim:classic_cool: