Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAgnolia23

czy z moją ciążą wszystko w porządku? :(

Polecane posty

Gość MAgnolia23

Witam, mija mi właśnie 11 tydzień ciąży. Od jakichś dwóch tygodni nie mam praktycznie żadnych objawów oprocz nikłego bólu piersi (wcześniej wymioty, złe samopoczucie itp.). Od czasu do czasu mam taki przeszywający ból nogi, zaczynający się od tyłu pleców. Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że to może być objaw, że z maluszkiem może być coś nie tak.. Wizytę mam we wtorek, ale starsznie się już denerwuję. Co o tym myślicie?

Nie martw się ten ból jest jak najbardziej normalny rozciągająca się macica uciska splot nerwu w okolicy kręgosłupa i promieniuje on na kończyny dolne. Co do braku objawów też nie masz powodów do niepokoju u mnie również prawie z dnia na dzień one ustąpiły:) Głowa do góry wszystko będzie dobrze:)

Gość MAgnolia23
Wiem, że pewnie panikuję, ale to moja pierwsza ciąża i bardzo bym chciała, żeby wszystko było w porzadku

Gość Rrrrrrrrrr
Ja jestem w ok. 10tyg. i tez nie mam zadnych objawow od ok. 2-3tyg odkad ustapila mi zgaga ze wymiotowalam wszystko co zjadlam, teraz moge jesc prawie normalnie :)

Gość MAgnolia23
Dziękuję, uspokoiłaś mnie, Stakato ;)

Gość uoii
Poronisz!!!:D

To że nie masz klasycznych objawów kobiety ciężarnej to tylko się cieszyć :D Ja nie miałam wymiotów,nudności .Jedynie przyplątała się zgaga pod koniec ciązy.

Gość MAgnolia23
uoii, nie wiem, czy Cię to śmieszy, ale jesteś, nienormalny/a !!!

Magnolia nie zwracaj uwagi na takie komentarze, bedzie dobrze:) Mysl pozytywnie bo dzidzia tez udziela sie twoj niepokuj. trzymam kciuki:*