Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey1408

jak wygladaly wasze zareczyny?

Polecane posty

Gość honey1408

wszystkic zareczonych zapraszam do rozmow

Gość honey1408
chyba bardziej te nieoficjalne takie we dwoje

Gość I saw I saw
Były(ca sera) w Sobótkę;)

Gość nie mowi sie pieniazkow
jasna kurwa i sto milicjantów-> sweet:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D p.s. fajny nick;)

Gość honey1408
czyli zabral pierscionek? widocznie cie nie kochal bo podejrzewam ze on ciebie zostawil

My o ślubie rozmawialismy wlasciwie od samego poczatku zwiazku. Jakie pol roku temu wyznaczylismy date slubu, ale pierscionka nie bylo... oficjalnych zreczyn tez. W srode mielismy 5 rocznice zwiazku, zabral mnie do parku ( mial plan zeby pojsc w to miejsce gdzie mi powiedzial 5 lat temu ze mnie kocha, ale nie wyszło, bo to za miastem itd ) wiec poszlismy do parku, w przerwie w pracy! :) Potem sie dowiedzialam, ze wolalal tak niz zebym mu tego dnia uciekla ( mam wolny zawod i tego dnia mialam zapierdziel okrutny ) w parku dostalam pierscionek, ktory jest pamiatka rodzinną jego babci. Zostalam maxymalnie zaskoczona, bo myslalam, ze zareczyn nie bedzie.

Gość honey1408
no to lepiej dla ciebie ze sobie poszedl nie wiem skad tacy frajerzy sie biora. moj chlopak obudzil mnie rano o 4 zabral nad morze i oswiadczyl sie na molo pozniej romantyczny obiad i spacer po plazy bylo cudnie

Na miedzynarodowych zawodach.W malym gronie-jakies 500 osob:P Stal na podium,dostal mikrofon a ja mysle-bla,bla,bla beda podziekowania dla rodzicow i znajomych(wyjatkowo duzo osob),ze przyjechali. ale slowa byly skierowane do mnie.Dostalam 120 roz:) No i impreza byla do bialego rana:)Specjalnie dla nas przygotowali domek:) Zostalam zupelnie zaskoczona gdyz nigdy wczesniej nie rozmawialismy o przyszlosci,o nas.Wrecz wszystko wskazywalo na to,ze sie rozejdziemy

Gość honey1408
jeju slodko:)

Nie musi być słodko żeby było dobrze, życie nie jest usłane różami to zaręczyny mogą być bez nich... co nie znaczy że jak daje kwiaty to fałszywy lis ;)

Gość badenbadenurlop
moj wtedy chlopak wlozyl mi pierscionek na palec w trakcie, kiedy jechalismy przytuleni na motorze, i co?? i chuj z tego, zostawil mnie w rownie kurtuazyjny sposob - szybkim kopem w dupe po "milosnym" przytuleniu

pewnie,ze nie musza ale milo jak kobieta poczuje sie wyjatkowo i zostanie zupelnie zaskoczona:)doceniam,ze wszystko przygotowal sam-nic nie sugerowalam,nie ogladalam pierscionkow Tak w ogole zareczyny nie byly dla mnie marzeniem ani priorytetem w zwiazku