Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowka179099

moj chlopak siem mnie wstydzi

Polecane posty

Gość krowka179099

moj chlopak wstydzi sie mojego domu bo uwaza ze jest w nim balagan. co robic? wcale nir jets u mnie brudno a on uwaza ze jest.

Gość Pan Tarej
pogoń dziada.

Gość krowka179099
problem w tym ze mieszkam ze starsza osba ktora robi troche balaganu a ja nie jestem w stanie tego ogarniac na biezaco sprzatam czesto ale reszta domownikow tego nie szanuje

Gość krowka179099
pisze to powaznie wiec darujcie sobie szczeniackie komentarze

Gość krowka179099
mieszkamy raqazem u mnie i gdy mowie zebysmy sie wyprowadzili zebym mogla sama dbac o dom bez ingerencji innych on mowi ze woli zostac

Gość pepsi cola :)
mam w domu ten sam problem z którym walcze od lat ( krzycze złoszcze sie i upominam przestawiam rzeczy gderająć przy okazji) niestety przylgneła do mnie łatka zrzędy a mam 22 lata.... ale to nic bo naprawde są efekty tylko to wymaga czasu, musisz być konsekwenyna i już. Jak ktoś nabałagani to każ mu sprzątać po sobie

Gość krowka179099
tylko ze to nie dziala moja mama nie przywiazuje do tego wagi a chlopak uwaza ze ja powinnam sie bardziej starac nie rozuie ze ode mnie ne zaklezy jak wyglada moj dom

ja mówie na przykład tak: do jasnej cholery dopiero co tu posprzątałam a ty mi syf robisz. posprzątaj chodz raz po sobie. albo jak ktoś rozrzuca swoje rzeczy po domu i po upominaniach nie sprzątał tego to po prostu wyrzuciłam przez okno. Jak w buciorach wchodzili do domu to darłam sie przez cały pobyt. Po prostu rzeby tego wszystkiego nie słuchać zaczeli sprzątac i uważać

a facetowi powiedz ze jak mu przeszkadza pierdolnik to niech sam za szmate sie niech weźmie a nie tylko na ciebie zwala. Wkońcu jest tak samo domownikiem jak i ty

Gość krowka179099
to on twierdzi ze ja jestem kobieta i ja powinnam kocham go ale jego slowa sprawiaja mi przykrosc ostatni o mi powiedzial ze chcialby zaprosic kolege ale sie wstydzi

bo z facetem trzeba ostro i zdecydowanie. zrób mu awanture jeśli jeszcze raz ci tak powie a zreszta co to za tekst ty jestes kobietą więc ty to powinnaś zrobić?! co to ma być. oj widze że ty sie z nim cackasz i już. zrób np tak: powiedz ze zaprosiłaś tego i tego kolege(jego) ze posprzątałaś i wedółg ciebie jest czysto ale jeśli on uważa ze jest inaczej to ma 30 minut zeby to poprawic bo ty już nic więcej nie będziesz sprzątać. hehe ciekawe co zrobi :) pozdrawiam

ej pytanie jest jeszcze takie jak macie użądony dom? bo jeśli niezbyt nowocześnie to właściwie mu nie chodzi o sprzątanie tylko o całokształt... :)

Gość krowka179099
ostatnio on sam zwymiotował i musiałam po nim sprzątać. Naprawdę. Przyszliśmy z grilla od znajomych, wiadomo, trochę popiliśmy, wchodzimy do pokoju- jak mi cheftnął na podłogę, myslałam, że posprząta po sobie, a on na co czekasz? latałam z kiblami jak głupia.:(

Gość krowka179099
up!

Gość yyy przepraszam ze sie wtrącę
ale to wyżej to podszyw czy nie? bo nie rozpznaję:D

Gość krowka179099
to jest stare budownictwo wiec jestesmy w trakcie unowoczesniania wiec ciezko jestr ogarnac tak zeby wygladalo na nowe i moze to sprawia ze ma sie wrazenie nieladu

yyy przepraszam ze sie wtrącę -----> jeśli to o mnie to nie jestem podszywem. Moi rodzice są rolnikami z dziada na pradziada i niestety nie przywiązują do tego takiej wagi (ale są cudownymi ludzmi tylko za dużo spraw na głowie) i tak tez nauczyli swoje dzieci (hehe no ja jestem inna, jest nas 6+2) więc trzeba ich oduczac pewnych zachowań jak np. wchodzenie w gumiakach po domu. Sory ale tak było bo mi to cholerie przeszkadzało i po paru latach gderania udało mi sie wiele wyperswadowac i nauczyć resze :) do autorki rozumiem Cie ale nie możesz tak dac sie traktować facetowi.