Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda757458

Ja panna bezdzietna 25 lat, On 42 lat + dwoje dzieci

Polecane posty

Gość młoda757458

Wchodzić w to czy dać sobie spokój?

Gość d o n o s i c i e l
a on to rozwodnik?

Gość młoda757458
tak rozwodnik

Gość młoda757458
akurat powód rozstania znam

niech se twój gach szuka starej baby, najlepiej jakiejs tlenionej lampucery z pomarszczona skora:) szanuj sie dziewczyno!!!

Gość B P D
A to nie ma na świecie wolnych facetów? Nie pakuj się w taki układ, bo będziesz tego żałować.

Gość na co tyle klopotow
NIE

Gość młoda757458
No kocham, nad życie. Nigdy nikogo tak nie kochałam a on sam traktuje mnie jak królową.

on cie nie uszanuje, a ty sie przy nim zmarnujesz:) dla niego odpowiednia bedzie taka 42latka , przechodzona, przełożona na wszystkie mozliwe sposoby, tleniona(to podstawa), taki niemiecki typ (stara, tleniona, po solarce, dziary na nerce, nodze, rece, cycu)... taka bedzie odpowiednia a ty sie szanuj dziewczyno:) znajdz se mlodego:)

Gość d o n o s i c i e l
taaaaa...a młody to ten co zawsze szanuje?

Gość na co tyle klopotow
na razie to jestes co najwyzej zauroczona, CZYSTA CHEMIA! zejdz na ziemie, po co ci taki stary z dwojka dzieci

Gość młoda757458
Dosyć często o tym rozmawiamy. Jest mu przykro, że go nie akceptuje w pełni i powiedział, że jeśli będę chciała odejść nie będzie miał do mnie pretensji, bo się w sumie nie dziwi. Mówi: ,,Stary piernik jestem a Ty dla mnie za ładna, zasługujesz na kogoś lepszego''.

i dobrze ci mowi:) znaczy ze porzadny jest:) niech sobie szuka kobity odpowiedniej dla niego, taka blondi po przejsciach bedzie jak znalazl:)

"No kocham, nad życie." I pytasz "Wchodzić w to czy dać sobie spokój? "? "Nigdy nikogo tak nie kochałam a on sam traktuje mnie jak królową." Dobrze płaci?

I jeszcze mowisz ze ma przychówek:o a w jakim wieku? może prawie w twoim... i co, dziadkiem moze zostac niedlugo...:o chcialabys chodzic kurva z dziadkiem?:D:o

Gość młoda757458
On powiedział, że nie chce innej, woli być sam niż szukać sobie kogoś, kogo nie pokocha nigdy tak, jak pokochał mnie. Tak naprawdę poznaliśmy się 2 lata temu, ale dopiero od niedawna co przerodziło się w coś więcej. Jak się kiedyś pokłóciliśmy to miesiąc czasu się do niego nie odzywałam. Myślała, że się jakoś przez ten miesiąc pocieszy lub coś, ale on wyjechał do swoich dziadków na wieś i odciął się od wszystkich i od wszystkiego. Przeprosiłam go za wszystko.

Gość młoda757458
dzieci: 16 i 18 lat.

jesli kochasz to bedzie dobrze :) znam pare w ktorej jest 20 lat roznicy. ona mlodsza poswiecila sie dla trojki jego dzieci.nie byla im matka a przyjaciolka.dzieci wygrunely z domu a oni zostali...z ta sama miloscia co na poczatku :)

Gość młoda757458
Mama jest przeciwna, choć bardzo go lubi. Dzieci też mi się podobają, ale chciałabym mieć własne. Nie wiem czy udałoby mi się to u jego boku. On ma 42 lata a wygląda jak 30 latek. Zawsze czysty, pachnący, czyste buty, paznokcie. Nawet farbuje sobie włosy, bo widział ostatnio jednego siwego na swojej głowie. Śmiałam się z niego. A w łóżku zasuwa jak młodzian.

Gość d o n o s i c i e l
to o co Ci młoda chodzi? kochasz go, on ciebie też...więc?

Gość na co tyle klopotow
za duza roznica, absolutnie nie statystycznie umrze 25 lat przed toba i bedziesz miala jego i wasze dzieci na glowie, jesli w ogole bedziecie je jeszcze miec

Gość młoda757458
Co to za pytanie? Oczywiście, że mi nie płaci. Potrafię zarobić na siebie sama.