Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze randek

NIGDY nie umawiam się na randki

Polecane posty

Gość nie znosze randek

są beznadziejne, to udawanie obu stron, że jest się zajebistym :-O tracenie czasu na obcych gości... wolałabym mieć ten etap już za sobą i być z tym jednym

Gość kubeł zimnej wody
niczego nie trzeba udawać

A nie można być sobą, czasem jest się zaj*** nawet bez udawania, ale bez randek nie da się o tym przekonać :D

Gość nie znosze randek
ja nie potrafię byc kims kim nie jestem, więc mam d*** udawanie ;-) ale zawsze jest tak, że na początku każdy jest miły i do rany przyłóż, a dopiero po jakimś czasie wychodzi szydło z worka i ja już bym chciała mieć zwoązek "po jakims czasie"

wolałabym mieć ten etap już za sobą i być z tym jednym" czyli takie lizanie cukierka przez papierek :)

Gość nie znosze randek
dziwne prównanie

i ja już bym chciała mieć zwoązek "po jakims czasie"" tzn darcie mordy i szlabany na sex ;) rozterki w stylu " czemu od 2 godzin nic do mnie nie pisze " i kłopoty pokroju "jak mnie "w ku rwia ja "jego kumple " :P

Ja też nie lubię pierwszych randek, zazwyczaj tylko patrzę żeby gdzieś czmychnąć :) Ale bez tego etapu niestety nie da się wejść w poważny związek.

Gość nie znosze randek
gosia na pewno trochę udajesz na pierwszej randce i nie jesteś w 100% sobą, w to nie uwierzę

Gość kubeł zimnej wody
nikt nie odkrywa kart od razu , chyba że dziwka lub ruchacz

Gość nie znosze randek
Regres jeszcze bardziej nie rozumiem :-D

Gość nie znosze randek
widzisz, by byśmy się na pewno nie dogadali, a tylko strracilibyśmy czas na randce :-D

Uwierz, ze nie udaje. Poznaje nowa osobe, wiec sie zachowuje tak jakbym poznawala nowego kolege. Tyle. Nie mam powodu by udawac, bo uwazam, ze jestem ok taka jaka jestem ;).

Gość nie znosze randek
no ok Gosia, skoro tak mówisz, ale ja jestem przekonana, ze sobą jesteśmy w 100% wiedty kiedy jesteśmy sami, a między ludźmui ZAWSZE jesteśmy jacyś inni... może za duzo Gombrowicza?

Oczywiscie, ze w 100% jestesmy soba kiedy jestesmy sami. Tu sie zgadzam. Ale na mysli mialam raczej to, ze kiedy jestem wsrod znajomych to zachowuje sie tak samo kiedy jestem na randce. Czyli zachowuje sie naturalnie. Wolabym by facet mi powiedzial, ze mu sie nie spodobalam (zachowujac sie naturalnie) niz prosil o kolejna randke, kiedy ja mialabym ta swiadomosc, ze odstawilam niezla szopke udajac kogos innego.

mam propozycje dla autorki :) niech sie umówi na randke i na nią nie przyjdzie potem jeszcze kilka razy a na koniec niech temu kolesiowi zaproponuje związek :) czyli ominie randki :classic_cool:

Gość nie znosze randek
masz rację, ale obserwuję życie, przyjaciół i znajomych i randki to zupełnie inna bajka niż normalność... faceci przeważnie udają na randkach, a potem dopiero, jak już kobieta się zakocha pokazują na co ich stać :-O

Gość nie znosze randek
świetne cream :-Dgdyby tak się dało :-D

Nie zgodze sie ;). Dwa lata temu bylam na dwoch randkach z chlopakiem,z ktorym sie znalam jakis czas. Nie udawalam, bylam soba. Do tej pory nie daje mi spokoju. Troche go boje szczerze powiedziawszy.

Gość Paweł......
A skąd jesteś Gosia? pytam tak z ciekawości? wczoraj czytałem jakis temat o Tobie a dziś widze że znowu się udzielasz. ładna z Ciebie dziewczyna ogólnie ale ja bym na randce u Ciebie szans raczej nie miał :P pozdrawiam

zabawne bo jak sie nikogo nie udaje to zawsze sie wszystko skończy na jednej randce" cream brawo :) przynajmniej teraz wiemy że jesteś sobą :)

Jestem z polnocy Polski, obecnie mieszkam w Anglii, za dwa miesiece wyprowadzam sie do Szwajcarii. Tak wiem, ktos tam zalozyl topic o mnie (?). Nawet mister of America nie ma u mnie szans bo jestem zakochana w pewnym Szwajcarze ;) Ale dziekuje ;)

Gość mysle tak samo.....
to całe udawanie na początku jest żałosne potem i tak konczy sie jak zwykle:P

Regres ..co masz na mysli ?? myslisz ze jestem beznadziejny sam wiesz ze jak laski oceniają facetów

Regres ..co masz na mysli ?? to logiczne :) Przeciez twoje randki zawsze koncza sie na tej jednej jedynej ;) myslisz ze jestem beznadziejny sam wiesz ze jak laski oceniają facetów" cream ja mam wyrobione zdanie na twój temat po 2 latach czytania ciebie i twoich topików w stylu " dzisiaj usmiechneła sie do mnie dziewczyna " więc jak myślisz ( jak myślę) jesteś beznadziejny czy nie? a laski jak oceniaja facetów ? no cóż to zależy gdzie i jaką wyrwiesz :)

Ty cream jesteś nie tylko pasztet ale i głupi niczym wiadro gwoździ. Nic dziwnego, że cie dziewczyny nie chcą.