muminek71210 0 Napisano Czerwiec 20, 2010 W czasie gdy brałam tabletki antykoncepcyjne mialam nawracajace grzybice pochwy :/ Jakies 2 miesiące temu mialam taka ze az bialy ser wychodzil moglam go wyciagac fuj :( No i lekarka mi przepisala Flumycon 200 mg (codziennie jedna tabletka przez 7 dni) i przeszlo... Gdy bylam u lekarza rodzinnego z ciekawosci sie zapytalam jak mozna zapobiegac takim nawrotom.. Powiedzial ze po stosowaniu tego Flumyconu 200 mam brać przez 2 tyg - 50 mg... ale tak olalam i nie bralam... Od wczoraj znowu czuje brzydki zapach, ale nie tak jak wtedy... mam w domu to opakowanie 50 mg 14 tabletek. Jak myslicie brac je teraz 2 tyg ? Pomoze? Czy znowu isc po konska dawke 200 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilith. Napisano Czerwiec 20, 2010 Hm... Lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się, że może wybierz się do lekarz po poradę. Jak uzna, że trzeba to sam Ci przepisze końską dawkę:) Albo możesz też do niego zadzwonić, będzie szybciej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach