Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liszka222

ile przecietnie za wakacje,

Polecane posty

Gość liszka222

muszę coś zarezerwować i wszystko wydaje mi się strasznie drogie w tym roku....wczasy europa , dojazd własny , bez wyżywienia, ile przeciętnie płaciliście...

Gość lody pistacjowe
za 2 os wyszlo 4000 zl plus kieszonkowe, jakas odziez, mysle ze gdzies z 6000 tys zl

Gość liszka222
aha zapomniałam dodać że 3 os, chodzi mi tylko o cenę zakwaterowania ( bez paliwa , jezenia itd ) ja znalazłam w vacansoleil francja 2 miejsca 2 tyg i mi sięwydaje że drogo strasznie...( wyszło 5600 )

Gość liszka222
razem z paliwem i , zwiedzaniem i całą resztą wyjdzie 10 tys ...

Gość jak to dobrze ze ja moge
wyjechac do osrodkow pracowniczych i place grosze... Bo chyba bym tez na wakacje nie jezdzila :( Ceny straszne sa.,..

Gość liszka222
a gdzie ty masz te ośrodki pracownicze....pewnie pracujesz w miedzi albo w gazie

Gość rok temu 2 osoby
chorwacja 4000 za tydzien -dojazd skromne zycie ,opłaty ,ubezpieczenie , zwiedzanie

Gość liszka222
w chorwacji teraz chyba wołają ok 1600 od osoby za 2 tyg , samo zakwaterowanie

Gość jak to dobrze ze ja moge
nie w miedzi, ani w gazie... Nie ma tak dobrze ;) Te osrodki to jakby rekompensata za mala pensje ;) Wiec sie wyrownuje ;) Ale dzieki temu moge wyjechac raz na jakis czas ;)

Fajna jest opcja np. w Itace że zwiedzanie + wypoczywanie. Za niewielkie sumy można zobaczyć wiele ciekawych miejsca a do tego przez tydzień wypoczywać ile się chce. Pobyt jest dłuższy bo chyba około 15 dni.. więc taki urlop się napewno czuje.

Gość bardzo wam zazdroszczę
że możecie pozwolić sobie na 14 czy 15 dni nieobecności. Pracuję i robię doktorat, narzeczony tak samo, a jeszcze mamy rodziców, których wypada od czasu do czasu odwiedzić. W czasie wakacji nie mamy pracy na uczelni, ale i tak nie możemy pozwolić sobie na to, żeby ot tak nic nie robić 2 tygodnie, mimo że faktycznie widzę, że wychodzi to taniej niż wyjazd na 4 dni, jaki my planujemy. Może kiedyś :)