Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalllaaa

Co to za gierki ze strony faceta??????????

Polecane posty

Gość maaalllaaa

Pewien kolega, ktorego znam juz jakis czas, glownie sie teraz komunikujemy przez neta, pisze do mnie prawie codziennie......... Czesto proponuje wyjscia do kina lub na akwe, ale potem albo nei wraca do tematu, albo cos mu wyskakuje albo mowi, ze za tydz bo teraz to nei bylo na 100% itd. robi sie to rytujace. Na poczatku mi to nei przeszkadzalo, ale teraz coraz bardziej... powtarza ze sie przzwyczail do samotnosci, ze bedzie sam. mnie pyta o moje sprawy sercowe, czy kogos poznalam itd.. jak wieczorem niema mnie na gg to pyta gdzie bylam itd. spotkania dohchodza do skutku bardzo rzadko, ale proponuje je dosyc czesto. zacznam nie to irytowac, o co mu moze chodzic?

Gość maaalllaaa
? piszcie swoj je opinie :) dziekuje

Gość chodzsiecalowac
wydaje mi się ,że chłopak nie jest gotowy na związek , ale widać ,że mu zależy i jest zazdrosny , oraz ciekawy. może on po prostu boi się spotkania.?? albo jest nieśmiały. może jednak woli poczekać.. ? daj mu szansę i daj mu czas , z czasem dowiesz się o co tak na prawdę tu chodzi , ale chłopak ma po prostu powody żeby tak postępować. może mówi Ci ,że nie ma czasu , żebyś ty po prostu stała się zazdrosna. dosyć trudno to określić , ale trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło. elo ;)

Gość maaalllaaa
ale to juz trwa bardzo dlugo, juz tak rok kolo mnie jest pisze, dzwoni, prawie codziennie....................... ale to serio meczace..... i jeszcze powtarza, ze bedzie sam, mnie wypytuje o moje sprawy sercowe. Poradzcie co zrobic, bo to jest mecace, jego zachwoanie jest zmienne.

Gość chodzsiecalowac
zależy ci na nim .? wiesz , jeśli tak bardzo denerwuje Cię to ,że facet próbuje dowiedzieć się o tobie wszystkiego , porusz z nim ten temat , postaw sprawę jasno , zapytaj do czego zmierza. z facetem nie wolno owijać , bo nie zrozumie.

Gość maaalllaaa
juz kiedys zapytalam, kiedy tak troche planowal ze mna jakie wycieckzi, podroze, takie wychodzenie w przyszlosc. i nic... nic konkternego sie nei dowiedzialam, slysze, ze mnie bardzo lubi.

Gość chodzsiecalowac
ale podoba ci się ten facet. ? bujasz się w nim ? kręci Cię .? czy nic a nic.

Gość maaalllaaa
ogolnie to mnie juz wkurza, ale cos mnie w nim kreci. bo na spotkancih jest bardzo w porzadku. ale to zachowanie, mam dosyc.

Rozumie takie zachowanie jakiś czas ale rok?to chore kop w d.. I niech ci da spokój.szkoda czasu.nawet jak się zdecyduje pod presją to znów kiedyś się wycofa i powie że woli być sam a potem jak cie straci będzie latać za tobą.stara historia.odpuśc szkoda czasu jeśli nic nie czujesz.