Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rakpap

Czy są tutaj wyborcy Korwina-Mikke? Kto uważa że sfałszowali?

Polecane posty

Idziecie o 18 pod lokale wyborcze swoje sprawdzic ile was było a ile glosow zapisano?

Gość sama_już_nie_wiem
Wyniki mogły być sfałszowane, nie przeczę.

Gość bukaa
Pewnie, że sfałszowane, on dostał 100% głosów :D :D

Gość glosowalam na korwina
ja na niego glosowalam, chociaz chyba to nie ma znaczenia, ale podejrzewam, ze cos jest nie w porzadku. wydaje mi sie, ze mial o wiele wiecej zwolennikow. pojde sprawdzic do lokalu wyborczego, czy bedzie chociaz jeden glos, ale co to da... jestem zawiedziona, mialam nadzieje, ze wygra ktokolwiek, tylko nie pis i po:(

Gość nadzieja to matka glupich
Mikke ???? wolne żarty, takich wynikow sie nie falszuje, bosz ale debile

Gość sama_już_nie_wiem
Pójście do lokalu wyborczego nic nie da, przecież biorą pod uwagę całość... Nie da się tego sprawdzić.

Gość fdsfsdgfdgdfg
miał ale tylko w internecie a większość ludzi łyka informacje tylko z tv jak młode pelikany a w tv pokazali go może z 3 razy? w tym raz w lewackim babińcu.

Gość sama_już_nie_wiem
nadzieja to matka glupich, w jakim Ty świecie żyjesz, znasz się na polityce?, nie wiesz, co można zrobić, nawet na szczeblach władzy. A JKM miał sporo zwolenników, ale w Internecie, w telewizji go faktycznie mało pokazywali. Widać, że był wczoraj zawiedziony.

Gość _czlonek_komisji
Oczywiście fałszowanie wyników wyborów ma miejsce zawsze jednak nie sądzę żeby komuś chciało się unieważniać głosy na Korwina. Sympatycy PO unieważniali głosy na Kaczkę poprzez dodanie jeszcze jednego krzyżyka a zwolennicy PIS unieważniali głosy na męża hipopotamicy. Od lat jestem w komisjach wyborczych (mam wtyki w UM) i zawsze unieważnia się najważniejszych a jakiegoś Korwina z 3% popracia. Mnie się udało unieważnić około 50 głosów na Kaczkę i 30 na Komorrę. Czasem wystarczy wnikliwiej szukać uchybień proceduralnych a nie zauważać ich przy swoim kandydacie. Cieszę się że przyczyniłem się do lepszego wyniku Napieralskiego. Lewica jest w Polsce potrzebna. W lewicowej partii można się najwięcej nachapać.

Gość sama_już_nie_wiem
_czlonek_komisji, czy Ty mówisz na serio.

Gość nadzieja to matka glupich
coś nie coś wiem, a poza tym wielka persona i faktycznie jest sie czym przejmować, filozof i tak pozostanie w sferze filozofii:P:P

Gość glosowalam na korwina
chyba mowi serio, moj ojciec byl w komisji przy poprzednich wyborach i potwierdzil, ze takie cos ma miejsce;/

Gość _czlonek_komisji
To jest wojna, tu nie ma miejsca na uczciwą walkę. Zobaczcie ile Napieral dostanie na moim Zagłębiu - Sosnowiec, Dąbrowa, Bedzin. Tu zawsze mamy zwartą grupę lewicowych unieważniaczy :) Ale żeby nie było tylko na lewicę - sympatycy PIS i PO robią dokładnie to samo. U mnie akurat rządzi lewica i w komisjach sami lewicowi krewni i znajomi królika. na podkarpaciu pewnie masowo unieważniają Komorrę ;)

Gość sama_już_nie_wiem
I to ma być demokracja. Jeszcze powinni wprowadzić wielokrotne głosowanie przez jedną osobę.

Gość yrsjyjsjytjst
ON POWINIEN WYGRAĆ!!! A NIE JAKIS KOMOROWSKI :O