Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpom mowie nieeeee

Mnoza sie tematy zakladane przez zdradzaczki bedace w zwiazkach

Polecane posty

Gość malpom mowie nieeeee

Co 3 temat to wypociny jakiejs laski, ktorej mokro sie robi na widok innego faceta...Byscie sie wstydzily bedac w zwiazku, myslec kroczem...glupie lajzy ..a jak juz cos to odejdzcie z nowym fagasem a nie rozkladacie nogi przed 2 facetami. Jestescie oblesne !!!!!!!!!!!!!!

będąc w związku nie może spodobać się inna osoba? bredzisz --to przecież nie zdrada!

Autor jest bardzo wulgarny, ale On nie pisze o podobaniu sie komus tylko o mysleniu inna czescia ciala niz glowa:)

Gość ssdskdfk
Autor nie jest wulgarny,co najwyzej dosadny. No i niestety ma racje.. Mam kolege ktory tanczy salse,dzieki czemu ma duzo kolezanek i znajomych ktorzy tez maja takie hobby.Takie wzajemne kolko adoracji.No i nieraz mi opowiadal jak np.kolezanka ma faceta 7 lat,nie potrafi od niego odejsc ale zdrada go,bo z nim seksu nie ma.Wiecej przypadkow mi opowiedzial,ale ten jakos mnie najbardziej rozwalil.No i dla mojego kolegi to jest takie normalne :/ Co sie dziwisz autorze,takie czasy nastaly ze zdrada dla ludzi jest czyms normalnym. W koncu "kazdy zdradza" :o

Gość hihihi ....*
tez uwazam ze takie malby sa oblesnie zalosne niedojrzale i pomylone sama jestem kobieta i wstyd mi ze takie malpy istnieja

większość kobiet to kurrwy, po prostu. Zawsze znajdzie sobie wytłumaczenie - a to mąż nie dba, a to za dużo pracuje, a to za mało pracuje, a to mu nie staje, a to po prostu ma ochote poczuć obcego chooja w dupie... Zaprawdę powiadam wam - najlepszym przyjacielem faceta jest kobieta, ale najwierniejszym pies 🖐️

Gość 222222
Mięcho - i to samo można niestety powiedzieć o facetach... :o

facet jak dyma na boku, to nie dorabia do tego żadnej ideologii, nie szuka wytłumaczenia ani usprawiedliwienia przed samym sobą.

Gość no tak nie mysli
tylko dyma :o sam przed soba to moze nie,natomiast przedpartnerka tak ;d

Niestety taka prawda. Baby siedzą w domu, nie maja co robić wiec szukają atrakcji na boku :| Tyle się mowi, ze faceci zdradzają , ale z tego co zauwazylam zdradzane sa kobiety, które same nie wiedzą czego chcą , ciągle im źle itd !! Trzeba duzo rozmawiać z partnerami, a nie po jednej mnieejszej kłutni szukać innego obiektu.. fle

nie rozmawiać, babę trzeba traktować jak mebel, wtedy ma głowę zajętą innymi problemami i nie myśli o zdradach. Jak jest jej za dobrze, to wtedy szuka dziury w całym :o

Gość zdradzaczki były są i będą
ja dzielę te kobiety na dwie kategorie pierwsza to babki o dużych potrzebach seksualnych,dla których wbrew pozorom ale własna rodzina jest najważniejsza szukają szybkiego seksu często zmieniają kochanków,druga kategoria to tzw.kur.wy od małego,jest to taki typ kobiet które puszczają się dla uzyskania zainteresowania te są niebezpieczne bo rozwalą każdy związek dla miłego choćby gestu,cierpią na chroniczny brak miłości,przeważnie z rodzin patologicznych dr A.M. Wesołowska ;)