Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur jestem

PYTANIE DO DZIEWCZYN. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość Artur jestem

Pracowałem 3 lata w Holandii, do Polski przyjeżdżałem na 2 tygodnie i spowrotem do Holandii na 2 miesiące. Przez te 3 lata nie miałem dziewczyny ze zrozumiałych względów ( której by odpowiadało widywanie się co 2 miesiące ? ;) ). Teraz mam 28 lat i na stałe zostaję w Polsce w Poznaniu. Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę na poważnie i za kilka lat się ożenić. Problem polega na tym że tylko młodsze dziewczyny wchodzą w grę, bo nie są pozajmowane, starsze już dzieciate. Z resztą i tak lepiej się czuje z młodszymi. Jestem dosyć przystojny, wysoki i nienajgorzej zbudowany, wyglądam młodo i jestem doscyć rozrywkowy (ale bez przesady). CZY MAM SZANSĘ U 20 LETNIEJ PANIENKI ? p.s. Ze zrozumiałych względów piszę na forum dla kobiet :D

Gość kokaina :)
masz :)

Gość lesny dzban
jak dla mnie to zdecydowanie za stary jesteś :O

Gość Artur jestem
Cieszy mnie to :D

Gość a po co Ci taka smarkata?
myślisz, że wszystkie dziewczyny w Twoim wieku sa dzieciate????

Gość kokaina :)
tak właśnie wrzuć fote!

Gość oczywiscie, ze masz
tajemnica nie jest, ze wolimy starszych......ale ja wolalabym odrobine mlodszego 8 lat roznicy to troche za duzo... Trafiaj w 24-25 latki. Te juz maja bardzije poukladane w glowie.

Gość Artur jestem
Pewnie każda z Was dałaby mi ze 24-25lat. 25letnie dziewczyny są pozajmowane/mężate, a jeżeli jakieś wolne zostały to pewnie brzydkie. p.s. nie ne będzie tajemnicą że wolę młodsze dziewczyny :D

Gość oczywiscie, ze masz
hehe, wiaodmo, kazdy woli. Ja mam 4 lata starsznego męża, jakos nie wyobrazam sobie miec starszego. 8 lat hmmm ja 32 on 40 - wchodzi w kryzys wieku średniego...błe

Gość Artur jestem
Zdjęcia na forum nie dam, bo cały Poznań będzie miał ze mnie beke, że na forum dla kobiet się żalę. Przystojny jestem oczywiscie, ze masz - a co mam zrobić jak wszystkie 24 letnie dziewczyny będą pozajmowane, a w wieku 20-23 lata wolne? Mam zostać sam do końca życia ?

Gość Artur jestem
Będę celował w dziewczyny w wieku 20-23lata :D Może mi nie uwierzycie, ale dalej tak jak za młodzieńczych lat słucham techno :D

Gość ddrdd
nie panikuj dopiero masz 28 lat przeciez naet nie sa to lata:)

Gość Artur jestem
Praktycznie wszystkie fajne dziewczyny w wieku 24 i powyżej są pozajmowane. Sama widzisz że jest o co się martwić :(

Gość zerwałam z nim
masz szanse, ale musisz ja oczerowac swoim mlodzienczym urokiem i szalenstwem :)

Gość za stary//
startuj do 23-25

Gość staruj do
20 tek

Gość wyslij mi fotke
ja mam 25 lat i nie jestem zajeta i wcale nie brzydka ;)

Gość staruj do
nie wysyłaj jej fotki, bo ona wrzuci ją na kafe :classic_cool:

Gość staruj do
wyslij mi fotke ja mam 25 lat i nie jestem zajeta i wcale nie brzydka Autor chciał ładną a nie nie-brzydką :classic_cool:

Autorze, troszkę źle myślisz. masz szansę na 20 latkę, pewnie. Ale małe są szanse, że on a z tobą zostanie na całe życie. Ze wyjdzie za ciebie. każdy ma jakiś tam swój czas na wyszalenie się. 20 latki nie myślą raczej o zakładaniu rodziny a za parę lat najprawdobodobniej będa z kimś innym. Daj szansę dziewczynom w różnym wieku. Teraz dziewczyny w twoim lub troche młodsze rzadziej są mężate i dzieciate niż kiedyś.

Gość rybuniadiablica
ja mam 19 i lubie facetow w twoim wieku :)

Gość ghfghj
gfhfgh

Gość bzdziagwa ;)
rozbawiles mnie 20 latki szykasz?/ chcesz poleniac bledy mouich znajomych?? wiesz jak tos ie konczy?? taka 20 laka nie mysli jeszcze o stabilizacji bedzie z toba z jakis porywow serca ale nie bedzie pewna ze ty jestes tym jedynym ty zechcesz ukladac przyszlosc ona powie ze dopiwro studia zaczela ma zycie przed soba i nie chce jeszcze sie tak powaznie wiazac woli sie wyszalec jak to mowia ehhh mysl ze chlopie 20 latka dla 28 latka to jest gowniara a po co masz tacic czas

" Teraz mam 28 lat i na stałe zostaję w Polsce. Chciałbym sobie znaleźć dziewczynę na poważnie i za kilka lat się ożenić." Tylko się zabić z takim planem na życie.

Gość bzdziagwa ;)
powinienes zaczasz suzkac dziewczyny ok 24-25 roku zycia 20 latka nie ma jeszcze doswiadczenia zyciowego a tym bardziej soswiadczenia w zwizkach za bardzo jeszcze nie wie kogo chce i jaki zwiazek chce bedziecie sie myzczyc roznica bedzie ogromna pozatym ona nie bedzie myslala o zyciu i zwiakzu tak powaznie jak ty marne szanse zew cos z tego bedzie masa jest takich przypadkow co innego roznica 8 lat ale w sytacji 28 i np 36 to juz sa dwie dorosle uksztaltowane oosby swiaodme swoich potrzeb doswiadczone itd 20 i 28 lat to za duza roznica mentalna za duza roznica w etapach zyciowych

Gość bzdziagwa ;)
P.S. wcale dziewczyny w wieku od 24 lat nie sa pozajmowane strasznie stereotypowo myslisz czesto te dziewczyny sa wokresie w ktorym skonczyly dluzszy zwiazke mlodosci oboje w zwiakzu doroslo uksztaltowlai sie i okazalo sie ze jednak jako dorosli razme byc nie moga a jak piszesz ze same brzydkie pozostawyaly och bozesz nic mi o tym nie wiaodmo pozatym brzydka nie brzydka bawet jesli jakie to ma znaczenia jak z takim podejsciem chcesz sie ozenic i na tym ze ma byc ladna chcesz budowac malzesntwo to godne pozalowania