Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda K.

Panowie co wolicie szczupłą z małym biustem czy grubszą z dużym ?

Polecane posty

Gość Miranda K.

Pytam bo sama mam taki problem.Schudłam i wraz ze spadkiem wagi zmniejszyły mi się piersi.Ważę 49 kg,mam 163 cm wzrostu i piersi 75A:( A kiedyś ważyłam 65 kg,piersi 75C.

Gość 1234567890877
wydaje mi sie ze mniejsze piersi nie s amniej atrakcyjne od duzych :) osobiscie wole wazyc 50 kg przy wzroscie 164 i miec piersi rozmiaru 80B to nie jest mało ale nie ejst tez duzo... łatwuej jest ukryc mały biust i optycznie go pwoiekszyc niz ukryc zbedne kilogramy :) mzoes zmosic kolorowe ubrania tzn bluzki w kwiaty wpaski (poziome!!) staniki push up :)a małe jest piekne :);) moj facet woli mniejsz epiersi.. bo jak twierdzi duze nie zmiescilyby mu sie w reke :D a co najlepsze moja przyjaciolka urodzila 2 dziecii piersi jej sporo urosly a jej facet narzeka ze sa za duze :)... glowa do gory !!

Gość Uboot
Obstawiam pierwszą opcję.

Gość kmsdn
Optymalna waga i duże piersi.Każdy facet mówi swojej dziewczynie że mu się małe podobają a potem jak idzie ulicą ogląda się za laskami z wielkim biustem bo w domu niestety ma małe rodzynki. Tak więc nie pocieszajcie się że faceci wolą wasze małe rodzynki.

Gość najdziwniejszy
szczupla z duzym :(

Zdecydowanie szczupla z malym biustem jest extra :)

Gość kmsdn
mały biust jest brzydki no chyba że masz 15 lat to ok

Gość ona212121
a co złego w małych piersiach jest?? ja mam małe i może nie jestem z tego super zadowolona ale i tak czuję się ładna i na pewno podobam się facetom!! :) więc co tu chrzanicie że dajmy na to mój facet będzie mi niby kit wciskał że mu się podobają a naprawdę tak nie jest i ogląda się za innymi;/ bez sensu! to co ja też mam się oglądac za innym kiedy dajmy na to mój facet miałby np małego członka?????? chore!!!!!!!!!! Wy faceci tylko mądrujecie a sami macie kompleksy na temat swojej męskości. Nie wspominając że są to kompleksy bardzo często uzasadnione!!:p

Gość ona212121
tylko że widać kobietę tylko do połowy ;] Więc skąd pewność że jest cała szczupła???? :) może ma wystający brzuszek i szerokie biodra plus grube uda co ??

Gość wittamcieppplutko
szczupła i bez biustu jest the best :)

Gość Jak najbardziej tak
Nie ma bo mówiła że nie, i wierze jej na slowo bo fajna z niej dziewczyna:)

Gość ghdfhdf
Ja to widzialam ostatnio laske , sama mam ok. 170 i 57kg, ale ona moze wazylam 50kg :D albo 40 iles... byla chuda jak patyk a biust miala duze C/D :( wygladala jak jakas seks bomba a mogla miec maks 23l

Gość kika bez bucika
tak samo ejst z kobietami......mowia swojemu mezczyzznie ze ich rozmiar kutaska im odpowiada ale w myslach sobie mysla ze lepiej by bylo gdyby jego fiut byl duzo wiekszy:)

Gość kika bez bucika
ja wole male cycki u kobiet bo przynajmniej dluzej zatrzymaja swoja jedrnosc a duze leca do pasa lub nizej fuuuuujjjjjjjjjjjjjjj

Gość ona212121
e tam ja uważam że rozmiar członka to nie aż takie ważne...ważne żeby był figlarny i umiał zaspokoic ;p

Gość kika bez bucika
a chcialabys fiutka 5 cm w wzwodzie?? cycki w niczym nie pomagaja tylko wygladaja a fiutek daje rozkosz. wiec wybacz ale 5 cm nic nie zwojuje

Gość ona212121
no fakt 5cm to już żenada ;p tu przyznam rację ale powyżej 10 cm obleci nawet:)