Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noa202

praca a miłość co zrobic???

Polecane posty

Gość noa202

mam mozliwosc wyjechania do ustki do pracy na miesiac ale moj chłopak sie na to nie zgadza.. nei wiem co robic..

Gość bzdziagwa ;)
ale to jak sie traktuja moze byc decydujace czy kiedys beda malzenstwem jako jego dziewczyna musisz wysluchac co on ma do powiedzenia zastanowic sie co on czuje natomis on nie ma prawa mowic ci co masz robic i ci czegos zabraniac jest to tylko miesiac masz prawo podjac samodzielna decyzje a jak on strzeli focha obrazi sie to moze nie warto tracic na niego czasu

Gość noa202
nie mam pojecia co robic.. nawet sie popłakał, choć prawde mówiąc nie wiem czy nie był to jakiś teatrzyk z tym płaczem.

Gość bbhvh
wyjedziesz i bedziesz tam sie puszczac niby przez przypadek zauroczenia dziewczyny sa be

Gość aga 19
ja wyjechalam na trzy miesiace z kraju i przez caly ten czas nie widzialam sie z moim chlopakiem. nadal jestesmy razem. nie zabranial mi wyjazdu, chociaz wiem ze w glebi duszy liczyl na to ze nie wyjade.teraz z perspektywy czasu nie zaluje tego wyjazdu. a jesli twoj chlopak przyjedzie do ciebie chociaz raz (nawet jesli mialby jechac z samego Zakopanego) to nie bedziecie sie widziec przez dwa tygodnie. a drugi miesiac wakacji mozesz juz spedzic razem z nim :)