Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arecki

Dziewczyna twierdzi że ją zdradziłem. Ma rację?

Polecane posty

Gość arecki

Moja dziewczyna twierdzi że ją zdradziłem, ponieważ na pożegnanie z naszą wspólną koleżanką przytuliłem ją i dałem jej "cmoka" w usta. No i czy waszym zdaniem to jest zdrada?

Gość zapomniałeś dodac
to nie jest zdrada, a dziewczyne masz głupią.

Gość xx yy zz
Przytuliles i pocalowales wlasna dziewczyne a ona mowi ze ja zdradziles? Nienormalna jakas.

Gość jak dla mnie
to nie zdrada, masz zazdrosna dziewczyne i tyle. Moj facet zrobil mi taką jazde jak cmoknelam kolege w usta ze szok! prawie do rozstania doszlo

Gość arecki
xx yy zz czytaj uważnie, koleżankę przytuliłem, nie moją dziewczynę. No dla mnie to też nie jest zdrada, ale moja dziewczyna się obraziła i nie odzywa się do mnie od soboty.

Gość heloł kitty
to nie całuj innych w usta, ona tak rozdaje całusy kolegom?

Gość jak dla mnie
Nie bedziesz miec z nia lekko, przerabialam to z moim facetem- przez 2 tygodnie mi to wypominal ze nie wspomne o kilkudniowym nie odzywaniu sie do mnie

Gość heloł kitty
w policzek - rozumiem. ale w usta pocałunki są zarezerwowane dla ukochanej osoby. przemyśl i powiedz jej, że to się więcej nie powtórzy.

Gość arecki
No ale cmoknięcie w usta to jest coś strasznego? No dobra, może nie powinienem na oczach mojej dziewczyny, ale to było spontaniczne. W dodatku znamy się z tą koleżanką od lat i moja dziewczyna doskonale wie że nic mnie z tą koleżanką nie łączy.

Gość a ona w ten sposob sie
zachowauje w stosunku do swoich kolegow? jesli nie to wcale jej sie nie dziwe, ze w ten sposob zareagowala. Usta zarezerwowane sa dla kochajacych sie osob, a nie kolezanek.

Gość zapomniałeś dodac
nie przejmuj się jej fochami, to głupie babsko. i tak się do ciebie pierwsza odezwie. olej jej milczenie.

Gość taki związek to
żal.pl wartościowa dziewczyna trafiła na pospolitego ruchacza, cóż, w końcu wsadzisz kolejnej koleżance fiuta nie koniecznie w usta... i się rozstaniecie, szkoda tylko, że dziewczyna zmarnuje kilka lat ze szmaciarzem...

Gość zdrada moze nie
ale przegiales z lekka, na pozegnanie to w policzek sie caluje, w usta tylko swoja kobiete

Gość buhahahahaahhaahah
oj dzieciarnia dzieciarnia :D jaki tu kazdy moNTry i doswiaTcony :D

Gość akdhhgdierjkl
źle zrobiłeś, szkoda, że tego nie widzisz.

Gość dzis dostawa
kolezanki nie caluje sie w usta. dziewczyna moze miec pretensje. chcialbys zeby ona 'cmokała' kolege w usta?

Gość no tak_
nie zdradziłeś bo zrobiłeś to na jaj oczach:P dziewczę zazdrosne,jeśli nie chcesz mieć kłopotów sympatię innym kobietom okazuj subtelniej.

Gość jablkogruszka
naprawde , mi by osobiscie bylo przykro... policzek , reka uscisk ok ... ale usta to takie dziwne

Gość w usta to na co?

mi jak moja ex powiedziałem że ją zdradzam i upierała się, poszedłem po fajną dziewczynę za hajs i z nią wszedłem do domu i powiedziałem "to dziś cię zdradzę, masz 1 dzień żeby wrócić do rodziców" tak traktuje kobiety przedmiotowo ;) cóż życie

Gość browneyes25
ale oczywiscie dla niego to nie problem bo dla niego nic sie nie stalo a nawet przyjemne bylo heheh.... i teraz bedzie przyklad jak to laska daje facetowi nauczke nie odzywajac sie do niego heh...a to tylko przyzwolenie do dalszych wybrykow goscia dziewczyna nie wie jeszcze co w trawie piszczy...zacznie sie odzywac i gosc odetchnie z ulga i teraz sobie juz zapamiata zeby tego przy NIEJ nie robic tylko po kryjomu bo to go kosztuje nie odzzywanie sie ...a robil bedzie tak jak chce bo go nic nie obchodzi ...

Gość Black_rosa
Wiesz co, ciekawe co Ty bys sobie pomyślał gdyby Twoja dziewczyna na Twoich oczach pocałowala swojego kolegę w usta? Normalny człowiek jak widzi taki pocałunek,myśli sobie, że tych dwoje łączy seksualny pociąg