Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1991

nie wiem co sie ze mną dzieje... pomocy..

Polecane posty

Nie wiem co mi jest.. Ale mam nadzieje ze w ciązy nie jestem. Nie chce zadnych dłupich komentarzy.Jestem juz dawno pelnoletnia mam stałego chłopaka wiec to nie pierwszy lepszy. A problem mam taki ze od kilku dni mam problem ze zdrowiem. od okolo 1-tygodnia moze 1,5-tygodnia pobolewa mnie podbrzusze po lewej stronie.(Co zadko mi sie zdarzało). Od niedawna mam też mdłości.Kilka razy kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nigdy nie dochodził we mnie,wiec mam nadzieje ze to nie ciąza.ale jak czytałam na róznych forach to mam podobne objawy. Robila test ciażowy dwa dni temu i wynik był negatywny.Ale dzis rano okropnie boli mnie brzuch po lewej stronie(nie mam siły wstać z łózka),od rana mdłości,itp.Dzis wystapilo tez lakkie krwawienie,ale nie wyglada jak miesiączka,a wiem ze mozna krwawic przez jakis czas bedac w ciązy. Mam nadzieje ze ktoś jest wstanie mi pomóc lub doradzic co mam robic. z góry dziękuje.

Gość ciaza jak nic-gratuluje

Gość idz do lekarza!!!!
Forum to nie lekarz :O

Gość nastolatki.....
może być zapalenie jajnika ..... do lekarza!!! straszny ból, samo nie przejdzie

Gość a rok 1991 nto rok Twoich
urodzin? no to tak dlugo pelnoletnia nie jestes ps lubie rocznik 1991

nie to nie jest moj rocznik... na biegu cos wymyslałam. tylko studiuje i nie chce teraz zajsc w ciaze

Gość Olubienica
Każde krwawienie, które nie jest miesiączką, jest niepokojące, więc idź z krwawieniem :o

Gość wloz je razem z innymi
Coz tu mozna radzic po za wizyta u gina? Moze byc wiele przyczyn z ktorych jedna z nich to zapalenie przydatkow,moze sie tworzy cysta?,lub juz jest,przy zapleniu jak i przy cyscie bole takie wlasnie sa,wlacznie z odruchem wymiotnym. Nie wiem na co Ty czekasz?,ja na Twoim miejscu juz bym byla u lekarza,a Ty tu biadolisz i sie zmagasz z bolem zamiast juz tam byc. Nie lekcewaz problemu,bo jesli to cysta i Ci peknie,to nie bedzie lekko,nie mam tutaj na celu Cie straszyc ale uswiadomic,ze takich objawow sie nie lekcewazy.

Gość dfsdfsdfsdfdfs
To nie ciaza raczej. Idz do lekarza moze przeziebilas sobie cos i dlatego ten bol

Gość veromika
to prawdopodobnie jest ciąża, to ze stosunek nie był do końca nie znaczy że nie ma ciąży może nie być wytrysku a ciąża jest gdyby to było takie proste to nie potrzebne byłyby tabletki anty kłucie w brzuchu zdarza sie często na pocz ciąży

jestem sama w domu teraz. chłopak wróci z pracy i przejade sie. mam nadzieje ze mnie przyjmie...bez zapisywania sie

Gość wloz je razem z innymi
jezeli Cie nie przyjmie,to po 18 zglos sie do najblizszego szpitala na izbe przyjec tam gdzie jest oddzial ginekologiczny,wtedy napewno Cie nie zostawia bez pomocy. Mnie te Twoje symptomy wygladaja bardziej na jakas cyste,albo zapalenie jajnika.

Pomocy prosze.:( .Jestem przed okresem ale strasznie się boje ciąży ,w zeszłym miesiącu okres spuznił się o 4 dni,współżyję z chłopakiem,bardzo się niepokoje ponieważ od miesiąca mam zaparcia bóle pleców mam opuchnięty brzuch zawsze taki mam na tydzień przed okresem lecz tym razem brzuch zrobił się taki gdzieś w połowie tamtego miesiąca,ostatnio miałam śluz przeżroczysty rozciągliwy,teraz mam bardzo gęsty biały ma kwaskowaty zapach,niestety nie pamiętam jak na złość jaki miałam śluz przed okresem w tamtym miesiącu(nie sprawdzałam tego nigdy ale zaczełam właśnie miesiąc temu)Bolą mnie piersi bardzo mocno ale tak też mam zawsze przed okresem mineło już 27 dni od ostatniego ale spużnia się tak samo jak wtedy,ostatnio również może 4 dni temu bardzo bolał mnie brzuch z lewej strony na dole to był taki skurcz.Bolało mnie to również podczas stosunku z chłopakiem.Dodam tez że mam guz w pochwie był bardzo duży teraz jest niewielki ale bardzo nie chce iść z tym do ginekologa bo odczuwam wstręt.Chorowałam w tym roku na nerki oraz we wcześniejszych latach na pęcherz,miałam również problemy z wyrostkiem jednak nie został mi on wycięty.Co mogę zrobić prosze poradzcie.