Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość It.s ME... .

Mam taki miękki brzuch, co robicie przed wakacjami by polepszyć swoją figurę?

Polecane posty

Gość It.s ME... .

Gość It.s ME... .
co ćwiczycie?:)

Ja np lubię sport i oglądam mecze piłki nożnej. A tak na poważnie to nie lubię siłowni i dlatego dużżżo roweru,jeden posiłek dziennie i będzie ok

Gość maximI_Is
facet ale ty słaby musisz być po tym 1 posiłku dziennie

To że dużo jesz nie oznacza ze masz siłę,po za tym ważne co jesz,tzw kulturyści jedzą 5 posiłków dziennie i są bardzo słabi dlatego że mają dietę beztłuszczowa ale za to dużo białka,natomiast jak chcesz miec siłę a jednoczesnie nie chcesz być spasionym świniakiem to ograniczasz posiłek do jednego który powinien mieć około 1200 kalorii z dużą ilością tłuszczu białka i węglowodanów,do tego 30 km intysywnie na rowerku dziennie i można naprawdę fajnie wyglądać a do tego mieć siłę,rower ma to do siebie że pracuje naprawdę dużo różnych mięśni.

dlaczego przed wakacjami? lubisz mieć sflaczały brzuch zimą? :D nic nie robię - zdrowe odżywianie + trochę normalnego ruchu + geny :)

1200 kalorii jest na dorosłego faceta,czyli na kobietę nie więcej niż 1000 kalorii,oczywiście nie mówimy to o całym roku bo to rzeczywiście za mało,chodzi tu o taka dietę przed wakacyjną,żeby miała po prostu sens i dała jakiś efekt,posiłek zawsze jem późnym popołudniem i stosuję tą dietę tylko w okresie letnim kiedy nasz organizm nie potrzebuje dużo kalorii,w zimie już tej diety nie stosuje i jem 3 posiłki dziennie,dla przykładu powiem że w zimie ważę około 120 kg natomiast pod koniec lata już ok 110 kg przy wzroście 196 cm, jak widać dieta jest dość skuteczna i nie odczuwam przy niej głodu,stosują ją już kilka lat i jak na razie nie narzekam.

jeden posilek dziennie jedza sumici :p Dla zachowania nizszej wagi zaleca sie jedzenie czesto ale w malych ilosciach czyz nie ? a na miekki brzuch pare kolezanek robi sobie a6w i podobno przynosi swietne efekty :)

Co wy wiecie, ja na figure pije duzo piwa i cwicze i mam ladny bebenek nad siuskiem;) ,to jest piekne

hodzi tu o taka dietę przed wakacyjną,żeby miała po prostu sens i dała jakiś efekt Efekt jojo? :D No tak a6w jest dobra, tak jak hula hop.

Szejku zgadza się,tylko ze wtedy ciągle jesteś głodny bo masz rozwalony żołądek,taka dietę stosował mój kolega który był bokserem a późnej zapaśnikiem,zasada była jedna że można się najeść do woli ale tylko jeden raz,jeśli będziemy stosować dietę odchudzajacą to owszem schudniemy tylko że z brzucha może się zrobić brzydki flek a przecież nie oto chodzi,oczywiście nie oszukujmy się że będziemy mieli kaloryfer ale przy tej diecie i ruchowi(min 30 km dziennie na rowerku) brzuszek już po dwóch miesiącach można dojrzeć efekty naszej pracy.

Gość dajcie spokój
2 lata temu codziennie robiłam na rowerze 30km w wakacje. jadłam co chciałam dzięki temu i wyglądałam super.

Gość ale mnie...
śmieszą takie osoby, które dwa tygodnie przed wyjazdem przypominają sobie jak wyglądają! w zimie nie miałas lustra by spojrzeć krytycznie?i wziąć sie wcześniej za "robote"?teraz to co najwyżej możesz poćwiczyc dla lepszego samopoczucia.Dziewczyny polecam ćwiczyc troche wcześniej, może za rok, będziecie miec fajny wakacyjny wyląd...

Ja nie mowie ze tak jest, po prostu sam jem male ilosci i czesto i pomimo ze waze malo to wygladam na ciut wiecej i nie moge narzekac na kondycje :p Jesli chodzi o boks i te sprawy to rzeczywiscie waga jest bardzo wazna i takie jedzenie raz na dzien moze rzeczywiscie pomoc :)

co to jest a6w? :D takie rady jak ta, żeby jeść raz dziennie, lepiej zachowajcie dla siebie :D tutaj są osoby, które łykają dosłownie wszystko, gotowe rozregulować sobie kompletnie układ trawienny :D

Jak słyszę, że ktoś jada jeden posiłek dziennie, to mam przed oczami osobę, która z zegarkiem w ręku odlicza czas do wielkiej wyżerki :D To tak jak palacz, który ogranicza-też czeka na swoją godzinę, żeby zapalić na legalu.

Nie do końca tak jest,nie odczuwam głodu,no może przez parę dni a potem to już wcale i nie jem z zegarkiem w ręce,nie każe nikomu stosować mojego sposobu,podzieliłem się tylko moim sposobem na utrzymanie w miarę normalnej sylwetki i tyle,jak już mówiłem jest to sposób ludzi którzy ćwiczą sport siłowy gdzie należy mieć siłę fizyczną a jednocześnie kondycję i tyle.Dla informacji powiem że w wojsku na szwadronie również mieliśmy tylko jeden obfity posiłek dziennie i podobno zgodnie z regulaminem szwadronu(Przynajmniej tak na dowódca wmawiał że zgodnie z regulaminem)

ja jem co najmniej 5 razy dziennie i ostatnio schudłam... więc nie jedzcie bo od tego się chudnie! :D

dbajcie o siebie caly rok kolezanki, a nie bedziecie mialy problemu problemu przed wakacjami, dobra dieta plus wysilek fizyczny, to podstawa

23.06 to raczej późno żeby coś zrobić :D Ale pocieszę Cię.... jak teraz zaczniesz ćwiczyć to w przyszłym roku nie będzie tego typu problemów :p

Gość weider jest ciezki i nie dla
tych co maja problemy z kregoslupem... ja probowalam robic i niestety musialam sie poddac... ale robie za to normalne brzuszki i skretne plus stepper i zbilansowana dieta i wszyscy mi zazdroszcza ladnie wyrzezbionego brzucha :D a na fotkach z urlopu prezentuje sie naprawde super :)