Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam TV

Kto nie ogląda TV ?

Polecane posty

Gość nie mam TV

Mam żonę i dwoje dzieci i od trzech lat nie ogladamy TV ,korzystamy tylko z DVD ale tylko oglądamy to co nas interesuje nic przypadkowego ,chciałbym żeby napisali ludzie którzy też nie oglądają TV ,interesuje mnie czy wilu zrezygnowało świadomie z pralni mózgów.

Gość to zrezygnujcie świadomie z
internetu. Kafeteria to oczywiście nie jest pralnia mózgów? Łatwo nie mieć telewizora jak się ma internet - ja nie mam, nie jest to pierwszy przedmiot jaki kupię do nowego mieszkania, ale internet to muszę mieć - także do pracy, ale nie oszukujmy się - zapełnia lukę po dawnym telewizorze.

Gość nie mam TV
Z internetu czerpię tylko te wiadomosci które mnie interesują.

Gość dyjament
no i siedzisz na kafie :)

Gość dyjament
a z kafy pewnie zagladasz tu i tam - i wychodzi z tego nawet cos wiecej niź tv :)

Gość nie mam TV
Raz na rok może , na codzien czym innym wypełniam czas.

Gość to zrezygnujcie świadomie z
A tu co Cię zainteresowało ;p? Nie mam nic przeciwko netowi, bo sama zajmuję się tu rozmaitymi bzdurami, ale też czytam bieżące wiadomości, oglądam filmy, słucham muzyki - do tego dawniej służyła telewizja, zresztą znacznie słabiej.

Tez nie oglądam z partnerem podobnie jak ty tylko DVD kupujemy od czasu do czasu albo wypozyczamy no i teraz podczas mistrzostw od czasu do czasu mecz ale poza tym to praktycznie wcale denerwuje mnie to pranie mózgu i debilne reklamy po informacje siegam najczęściej do internetu a tv stoi nieuzywany. Z drugiej strony tez za bardzo nie ma na niego czasu

nie pamietam kiedy ostatni raz ogladalem telewizje. Z internetu wylapuje te informacje ktore pokrywaja sie z moim swiatopogladem

TV oglądam bardzo rzadko. roznica miedzy netem a tv jest taka, ze w necie od reklam mozna sie uwolnic w jakis sposob i tresc jest mocno filtrowana. szersze zrodla.

odbiornik telewizyjny stoi i się u mnie kurzy, nie pamiętam kiedy ostatni raz coś oglądałam w tv.

Gość nie mam TV
nie oglądasz ale masz TV z możliwoscią ogladania ? Ja nie mam żadnej anteny.

Gość ja też wolę net od tv
choć tv posiadam,czasem coś oglądnę jak coś fajnego leci,ostatnio to tylko Mundial;)No i oglądałam też House;)