Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatiana87www

głupie pytanie, czekam na mądre odp ;)

Polecane posty

Gość tatiana87www

czy głupio wchodzić do faceta, który mnie olał, na nk? tak z czystej ciekawości, ja już nic bym od niego nie chciała ;) on do mnie wchodzi. Pytanie może głupie, ale ciekawa jestem co o tym myślicie :)

Gość mia mia
pytanie głupiutkie :PP Ja bym nie wchodziła, jak ktoś siedzi na moim prf kilka razy dziennie to zaczynam sobie cos myslec, a chyba nie chcesz zeby gosc pomyslał za duzo skoro CIę olał :)

Gość srakaaaaaaaaaa
pozbieraj kamyki i zapakuj je jak cukierki

Gość myślę,żę skoro...
nie jesteś już z nim, to jest to nie tyle głupie, co IDIOTYCZNE, i świadczy o desperacji. zajmij sie sobą. powrót do przeszłości niczego nie zmieni :P

Gość tatiana87www
ale ja u niego w ogóle nie siedzę na profilu;) to on do mnie wchodzi. Zapytałam z ciekawości, nawet nie wiedziałam jak sformułować pytanie, bo wiem,że głupio to brzmi ;)

Gość tatiana87www
ja z nim nie byłam. To długa historia. Jest moim znajomym, który mnie hmm olał. Ok, dzieki wielkie

Gość mia mia
to spytaj go , czemu cie podgląda A tak wogole to nk to strasznie durny portal jest, jesli chodzi o zawieranie czy polepszanie znajomosci :)

Gość tatiana87www
mia mia - mój honor nie pozwala mi na to,żeby do niego napisać ;) nie chciał, mimo że gadał co innego, to nie. Posłucham waszych rad zatem :)

nie głupie jak już hmm a chcesz? to wchodz ,to jeszcze nic nie znaczy

Gość jopek...
A, co to jest za skrót nk? Wchodzi tzn. gdzie do łazienki, cipci pisz jaśniej.

Gość tatiana87www
petrol - tylko właśnie boje się, że to głupio wyjdzie... wiesz, on do mnie wchodzi, ale w końcu mnie olał. A jak ja wejdę to sobie pomyśli,że dalej mi zależy w jakimś stopniu... nie chcę wyjść jak to ktoś napisał - na desperata... masz moją ukochaną piosenkę w stopce :P

Gość tatiana87www
nie, nk to nasza-klasa:p

Gość 12345qwertyu
Na nk mozesz ustawic profil tak żeby osobie na ktorej profil wchodzisz nie wyswietlało sie to, że byłas ... Minus tego jest to, że Ty również nie widzisz kto Cie odwiedzał... Ale zostało to przeze mnie sprawdzone i działa:P

Gość mieszkanka
jak on siedzi na twoim to ja bym siedziala na jego, tzn oko za oko - on na twoj, ty właz na jego xD pamietaj, zeby zawsze on pierwszy :) nie wchodz 2 razy pod rzad xd

Gość tatiana87www
wiem,że tak można...ale nie chcę ze względu jednej osoby tego blokować :P w sumie tak myślę,że on i tak do mnie nie napisze, więc jak wejdę ten pierwszy raz od jakiegoś czasu, to chyba nic nie pomyśli ;)

Gość miriam557722
jeju, foka, jak Ci się nie podoba, to nie odpisuj. Ale masz problem. Po co się wypowiadasz jak tylko narzekasz. Dziwna jestes. Ja bym nie wchodziła na jego konto ;)

3 wyjścia 1 wchodzisz na ukrytym ,on cię nie widzi 2 wchodzisz tylko wtedy gdy on cię odwiedzi 3 nie wchodzisz w ogóle.