Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia malusia

jAK IM POJECHAC slub świadek

Polecane posty

Gość olusia malusia

Byliśmy ostanio z moim facetem na weselu znajomych i pech chcial ze moj facet był świadkiem. Para mlodych po weselu zaczela mu jechac ze niby był dupa a nie swiadkiem bo nie biegał za kazdym gosciem z pytaniem czy dolać jeszcze wodki. Poprostu jak to slysze to mnie krew zalewa.

Gość żyłła82
uświadom ich, że na kulturalnym weselu świadek to honorowy gość, a nie kelner. Co to w ogóle za maniery, żeby świadkowi zlecać polewanie wódki - goście robią to sami, ewentualnie kelnerzy (zależy jak się umówisz z właścicielem sali, niektórzy sobie nie życzą, by im dolewano bez ich zgody). Zapytajcie znajomych przy okazji, czy tak skąpili na kelnerów, skoro oczekiwali od twojego chłopaka obsługi gości?

Gość olusia malusia
Dodatkowo nawet samochodem slubnym jechali sami a wydaje mi sie ze swiadkowie powinni jechac razem z nimi :/

Gość bo niektorzy mysla, ze
swiadek to taki prywarny sluzacy...niech spadaja i powiedz im, ze najpierw maja sobie poczytac jakie zadania ma swiadek i maja nabrac troche kultury...goopki

Gość bo niektorzy mysla, ze
z tym samochodem to sie akurat mylisz....ja np. jechalam samochodem retro w ktorym jest miejsce tylko na 2 osoby z tylu i 2 z przodu...ja, maz i kierowca to 3 osoby wiec gdzie posadzic swiadkow? zreszta uwazam, ze swiadek powinien jechac ze swoja rodzina lub os. tow. na slub...bo wyobraz sobie, ze swiadek zaprasza swoja dziewczyne lub kolezanke na slub i mowi jej ze musi do kosciola i na wesele dojechac sama bo on jedzie z para mloda...

Gość jamaica91
moze mysleli ze u nas jest jak za granica np w anglii swiadlkowie pomagaja w org i pozniej na weselu roniez sa odpoiedzialni za rozne sprawy, nie ladnie z ich strony powinni podziekowac a nie obrazac

Gość olusia malusia
byc moze tego nie bylam pewna ale jeszcze jedna sprawa nawet na zdjecuia swiadkow nie wzieli to tez bylo dobre

Gość keriandtori
no to juz lekka przesada ale moze lepiej przemilczec i sie nnie klocic bo stracicie znajomych bo napewno nie sa to przyjaciele albo powiedz pannie mlodej jakas niemila rzecz na temat ceremoni ze brzydko cos tam milala to ja zaboli napewbo