Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuśzel

dzisiaj zarobiłem 100 zł bo sprzedawca w sklepie sie pomylił

Polecane posty

Gość fuśzel

chciałem kupić narzędzie i dałem 100 zł z portfela a on potrzymał ten banknot i mi oddał bo poszedł na zaplecze poszukać bo na półce nie było więc schowałem tą stówe z powrotem do portfela a on tam szukał , jak wrócił to powiedział że niestety nie ma tego narzędzia , wyjął z kasy 100 zł i powiedział że mi oddaje więc to wziąłem i wyszedłem , nieźle zakręcony :D

Gość przyszła prawniczka
a ty nieźle nieuczciwy :O ten facet pewnie będzie musiał oddać z własnej kieszeni :O zachowałeś się jak złodziej i nie masz się czym chwalić :O to jest przestępstwo

Gość koza123
przestępstwo to nie jest ale chamówa tak :O

Gość czyli jesteś złodziejem
nie masz się czym chwalić :) Poza tym pewnie jesteś nieukiem po zawodówce który pracuje na budowie lub na produkcji skoro dla ciebie 100zl to wielki zarobek :o Przecież to grosze a ty sie cieszysz :o Nie ma to jak nieudacznicy 🖐️

Gość wstyd i tyle
ja ile razy widziałam,ze ktos sie myli na moja korzysc, zawsze oddawałam. Moje sumienie jest więcej warte niz 100 zl.

Gość przyszła prawniczka
dokładnie to jest wykroczenie

Gość no a co ?
trudno jak gosciu zakręcony i nie mysli co robi to niech z wlasnej kieszeni placi , mi to nie jeden raz chcial oszukac sprzedawca wydajac mniej reszty i udajac ze nie wie o co chodzi

Gość to_pewne
spokojnie, juz niebawem ktos cie orznie na tysiaka a nawet sie nie spostrzezesz takie rzeczy zawsze wracaja ! :D

Gość pytanie o allledrogo1
ani przestepsto ani chamówa. nie mówcie że sami jestrescie świeci. to pokusa. zawsze można sie pocieszyc że ten kasjer ma przynajmniej prace. ale z drugiej strony mnie by gryzły wyrzuty...kiedys kasjerka wydała mi o 10 zł za dużo ja sie zorientowąłam w domu i pomyslałam że może by jechac jej oddac ale pozniej bylo mi glupio...ale chyba lepiej byc uczciwym :) tak dla samego siebie . ewentualnie daj jakąś czesc tego na biednych np. biedne psy :(

Gość jjakajak
no to cię zmartwię w przyszłości na czymś stracisz 1000zł jak nic, samochód ci się zepsuje, cokolwiek, ja nigdy z takich sytuacji nie korzystam, robię to w 2 stronę i chyba dlatego jestem bogata:):) nieuczciwość nie popłaca

Gość jjakajak
jak coś daję zwraca mi się 10 krotnie, uwielbiam więc się dzielić, kiedyś byłam w podobnej sytuacji jak ty i na zemstę długo nie czekałam

Gość pseudo kikikikiki
zlodziej

Gość fuśzel
zazdrościcie i tyle , same byście zębami chapnęły to 100 zł a nie święte udajecie :D

Gość prezes ruchacz nie swoich kobi
przez ciebie jego dzieci nie będą miały co jeść

powiem wam głupią historyjkę, ale jednak dobro wraca, przyszedł raz do mnie do biura starszy pan. mial zapłacić 800zl ,dale te pieniądze i mówi- spieszy mi się , wyliczylem dokladnie niech pani schowa a ja uciekam Okazało się ,że dal 300 zl więcej! dogoniłam go i pieniądze oddalam... za jakies 2 tyg po zdarzeniu mialam bardzo duzy ruch w biurze. wypisaam dużo papierów i umknęło mi przyjęcie kasy od jednego z klientów o czym nawet nie wiedziałam.Człowiek był na tyle uczciwy,że wrócił i powiedział- ale ja nie zapłaciłem pani 700 złotych... także- jak szanujemy innych tak i oni nas ;)

Gość koza123
ja kiedyś zabrałam przez pomyłkę 2 drożdżówki zapominając że wcześniej już 2 spakowałam zorientowałam się w domu co prawda chodziło o 3 zł. i mój mąż uznał mnie za idiotkę ale nie mogłam nie wrócić sie do sklepu i oddać tych paru złotych. Juz nie chodzi o kase ale o uczciwość.

Gość polska ślicznotka
jesteś super gościu! taki polski spryciarz, Polak potrafi. Polak to jest cwaniak nad cwaniaki

Gość złodziej POlak PO PO PO
jak mam swoj biznes moj facet też, i własnie jak przyjedzie taki gonzo biznsmenik cwaniak to go ohaltujemy na 2 razy tyle, a jak ktoś biedny to czasem nawet dajemy mu po kosztach :)

Gość mi kiedyś tez kasjerka
wydała o 40zł więcej, ja nie zauwazylam tego od razu bo robilam wieksze zakupy i troche sie spieszylam, wzielam reszte i odjechalam, dopiero w domu zauwazylam ze wydala mi wiecej ale na zakupach bylam w wiekszym miescie, oddalonym od mojego o 30km wiec raczej nikt by sie nie wrocil zeby oddac kase chociaz nie ukrywam ze glupio mi bylo ale wziac kase wiedzac o tym ze sprzedawca sie pomylil to juz szczyt :o Szkoda ze sie nie zorientowal i nie powiedzial "zaraz, zaraz ale przeciez pan nie dal mi pieniedzy" i wyzwał go od oszustow :)