Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona:|

kto by pomyślał że w małych miastach są zboczence ?Co o tym sadzisz?

Polecane posty

Wracalam wczoraj z festynu. Rozmawiałam ze znajomą koło kościoła , mało osób chodziło tamtędy . Nie było poźno,jakoś po 21. I nagle idzie typ, pijany (jak wiekszosc zresztą) , młody ale dość ładny,ogarniety. Zaczał nam sie przyglądac i stanął koło bramy kościoła ( jakies 50 m od nas) ,myslalam ze sika czy cos.. patrze a ten cos majstruje.. ii wzrok mi sie zawiesil,bo ciagle sie na nas gapił , wiec patrze o co chodzi,a ten...sobie bezczelnie walił:/ Myslalam ze rzygne . powiedziałam kumpeli i zmyłysmy sie. ten za nami... nie wiadomo w którą strone iść tym bardziej ze na tej ulicy remont jest... nogi z waty i w ogóle..ucieklysmy do pierwszej lepszej klatki a ten zczail, że sie schowałysmy ( zauwazyl nas) na całe szczescie facet sie czail przy samochodzie wiec on nic.. i był całkiem trzeźwy, chyba udawał pijanego.. poczaił sie ale poszedł w inna strone na całe szczęście. Myslalam ze zawału dostane,tymbardziej ze pare tygodni temu zamordowano u mnie w miescie mlodego chlopaka... kto by pomyslal,zeby w malych miasteczkach cos takiego bylo. brr ;/ mieliscie cos takiego?Gdybym chociaż myślała normalnie, to po policje czy coś,a tak...

Gość laaskaa
tak można na policję dzwonić, następnym razem w trakcie akcji trzeba głosno takiego debila wysmiac, nie ma to jak upokorzenie

gdyby bylo wiecej osob, mam nadzieje ze gdy spotkaloby (odpukac) mnie cos takiego po raz drugi to bym darla sie ile wlezie, a zaskoczyl mnie widok bo nigdy nie widzialam zeby na miescie ktos przy mnie to robił... znalam tylko z gazet itp a to jednak prawda;) na nieszczescie odbiera mi mowe i nawet paraliż mam w nogach, masakra

Gość kloooooosd
o boże hcłopak chcial tylko sobie zwalić a ty siejesz panike :o:classic_cool:

Gość widać ze autorko
masz niezły lenk przed ptakiem :classic_cool:

dobra,zwalanie swoja droga, ale po cholere sie na nas gapil jak obłąkany i prawie biegł?!

z takimi postami won :P

wylizałam mu rowa pod kościołem i wyciućkałam włochate jaja tak mnie to podjarało :)

podszywaj sie, myślisz że jesteś fajny/a bo anonimowo siedzisz na kompie ? Dobrze wiesz że w realu by cie wyśmiali to sie wyżywasz w necie..psychol istny;p wisi mi to,chcesz to sie podszywaj ja juz ide z forum ;]

jestem dumna że dostąpiłam takiego zaszczytu, facet se majstrował kutasa i patrzył na nas...zapisałam se to w pamiętniku i będę czytywać wnukom w przyszłości

Gość minntaja
mnie to również śmieszy że ktoś ma tak niski poziom inteligencji i myśli że jest fajny . podpisz się swoim imieniem i wtedy sobie pisz co chcesz a nie żeby pod autorke sie podszywać. i tak wiadomo, że to nie ona pisze więc jaki w tym jest cel?Bo nie za bardzo rozumiem :)

Gość sepia29
ja jeszcze jak chodzilam do szkoly to na dworzec przychodzil facet ok40, jak byko malo ludzi i mlode dziewczyny to wyciagal fiu** z rozporka, widzialam to kilka razy MASAKRA

Gość minntaja
TO MUSI BYĆ OBLEŚNE... CO INNEGO WŁASNEGO FACETA ;) A CO INNEGO OBRZYDLIWEGO ZBOCZENCA...NAWET NAJŁADNIEJSZY CHŁOPAK JEST WTEDY OBLEŚNY MAM NADZIEJE ZE NIGDY NIE SPOTKAM TAKIEGO CHOĆ W MOIM WOJEWODZTWIE GRASOWAŁ ALE NA SZCZESCIE NIE SPOTKALAM BO CHYBA TEZ BYM DOSTAŁA ZAWAŁU ;-O