Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quenn

hej zapraszam do wpisania swoich objawow podejrzenia ciazy :)

Polecane posty

Ja obecnie nie testowałam ale od kilku dni dziwnie sie czuje pare dni bolało mnie podbrzusze taki ucisk jakby i takie ciagniecie i jeszcze mam okropne wzdecia i caly czas okropnie mi zimno a moze to przeziebienie?? zapraszam do rozmów pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia 🌼

Gość buahhahahaaahhahah
wyierdalaj takich topików jest tu z milion wiec wynocha sobie poszukac tępa dzido!!!!!!

No każda z nas ma pewnie swoja indywidualną gamę, ale to jak się czułam od tygodnia mogę napisać: - bóle w podbrzuszu, niby jak na okres ale nie do końca - obolałe i powiększone piersi - też niby jak na okres - obżarstwo - głównie popołudniami - no i w tym tygodniu doszedl spóźniający się okres - no i lekkie mdłości mam

Gość ala ma kotaa
Ja miałam mega objaw a mianowicie ciągle stały mi sutki :D aż mąż się ze mnie śmiał :p później doszły zawroty głowy w przed dzień spodziewanej miesiączki i to na tyle...dopiero teraz w 9tc mam mdłości , a kilka dni po okresie zaczęły boleć piersi...

Gość na serio
a mnie przyszło do głowy że może jestem w ciąży jak mezowi robilam laske i nagle mi sie niedobrze zrobilo przy połyku ;)

Gość mlam
Witam! Ja o objawach nie mogę pisać bo nie mam żadnych jedyne to, że spóźnia mi się @. Normalnie cykle mam 28 dni a teraz jest już 34 dzień i dalej nic. Żadnych objawów @ i ciąży. jutro zrobię test. Pozdrawiam