Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabółko

ale miałam dzisiaj kopniety sen

Polecane posty

Sniło mi się że do polski przyjechał(od razu mowie ze nie lubie go) Justin Bieber i psyhofanki go goniły i go uratowałam. {óźniej gadaliśmy sobie i on mi dał swój e-mail, chciał żebyśmy pisali ze sobą. Jakis koles po niego przyszedł i pojechali gdzies. Ja poszłam na dzialkę a tam siedziala Doda. Moja mama czytała opowiadanie na podst. zmierzchu xD . Ja sobie jadłam kalafiory surowe. Później DODA zamnieniła mnie w anioła i miałam okropne wściekło-różowe skrzydła. I sobie latałam ale ludzie mnie nie widzieli. Byłam już w domu i przyjechal Justin i poszliśmy na góre do moich kuzynek a one sie na niego rzuciły i zaczely piszczec i co całować. Uspokoilam je i siedzielismy sobie na kanapie i oglądaliśmy jakiś fil. Później sie obudzilam xD

Gość facetttfacettt
za dużo internetu :)

Gość ja mam zawsze porąbane sny
Ja też miałam sen "z gwiazdami". Śniło mi się, że byłam reżyserką teledysku Lady Gagi i mieliśmy kręcić w duecie z Beyonce. I Ona mnie strasznie wkurwiała bo nic się jej nie podobało i chciała nakręcić teledysk po swojemu. I pamiętam, że siedziałyśmy we trzy przy stole i sie kłóciłyśmy co do scenariusza i ja w końcu nie wytrzymałam i piznęłam papierami o stó i powiedziałam Beyonce, że jest nadętą idiotką z przerośniętym ego i beze mnie ten te;edysk będzie gówem nad gównami i, że ja z nią pracować nie będę. I wyszłam a Beyonce siedziała z głupio rozdziawioną gębą, że ktoś śmiał jej coś wygarnąć. I następny obraz to siedzę w wannie i myję włosy. Ale one nie chcą się pienić. Myję, myję, myję a szampon nie chce się pienić. W pewnym momencie wpada mi do łazienki dwóch kolesi. Jeden był wysoki i potężny a drugi mały, żylasty murzyn z warkoczykami przy skórze. I ten murzyn mówi mi, że od dziś oni będą "ochraniać" mi mieszkanie a ja będę im za tą "ochronę" płacić 500 $ tygodniowo! Powiedziałam, żeby sobie to wybił z głowy... to mi podpalili drzwi wejściowe... i się obudziłam.

Gość zadne z wymienionych
Jakbym miała świadomy sen z Bimberem , to bym go zajebała :O :classic_cool: