Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seatLeoni

wymiencie 3 rzeczy ktore lubicie u swojego partnera/ki

Polecane posty

Gość seatLeoni

i 3 których nie możecie znieść

Gość intuicja...
LUBIĘ 1.poczucie humoru 2.wszechstronny umysł 3. - NIE LUBIĘ 1.bałaganiarstwa 2.lenistwa 3.egoizm

+ 1. Inteligencja 2. Wrażliwość 3. Zaradność - 1. Pali dopalacze i trawe 2. Czasami bywa niesłowny

Kocham (bo lubić to za mało): -troskę, -cierpliwość. -czułość Nie lubię: Ee. Nie ma czegoś takiego. Kocham wszystko w moim facecie. Nawet wady.

[ciężko wybrać trzy które lubię no ale niech będzie :P] uwielbiam: -inteligencję -wrażliwość -szczerość nie lubię: -braku podzielności uwagi -bałaganiarstwa -?

Gość jamaica91
*troskliwosc *potrafi zaskoczyc *czulosc *leniuch *duuzy chlopiec ktory nie chce dorodnac za szybko *uwielbia kupowac gadzety

Gość seatLeoni
a jeżeli chodzi o wygląd, co Was najbardziej pociaga albo odrzuca ?

Gość jamaica91
wszystko pociaga a odrzuca chyba glupie pytanie? jak moze cos odrzucac??

Gość intuicja...
pociąga: czysto,ladnie ubrany umyte zeby,niekoniecznie ogolony,ale włoski musza byc ladnie zrobione odrzuca zaniedbane dlonie yy pewnie by sie jeszcze cos znalazlo..

Gość jedna osobka
pociaga stojacy pienisek, wloski na klatce i jego usta

Gość dziewczynoooo
lubię -jego romantyzm:) -jest bardzo madry, dużo wie, praktycznie o wszystkim -piękne oczka, śliczny uśmiech:classic_cool: wady? -czasem za dużo wie i pyta czy wiem o co chodzi :O...a z moją wiedzą bywa różnie:O -uwielbia oglądac filmy kostiumowe, nie da się go odciągnąć od tv, ale też trzeba z nim siedzieć przy tym tv:O -za dużo gra na kompie;)

Gość aco mitam
Uwielbiam w nim : - czułość troskę poczucie odpowiedzialności, - to że jest taki idealny do przytulania na 1000 sposobów, wszędzie można się wpasować - i że tak fajnie pachnie jego skóra - uwielbiam jego włoski na klacie i hmm.. :) .. i wszystko co poniżej pępka.. - że ma zawsze dobry humor, a jak nie ma, to umie się rozpogodzić szybko - uwielbiam to, że mnie kocha i świata poza mną nie widzi, - że mu smakuje wszystko co ugotuję - że jest dobrym człowiekiem - że mogę zawsze na nim polegać Wiem, że miały być 3... a Te minusy ? hmmm... cieżko znaleźć. nic mnie nie irytuje ani nie odpycha, czasem myślę, że mógłby być bardziej stanowczy w stosunku do mnie i sprać mnie po tyłku jak za bardzo się panoszę, zamiast mruczeć pod nosem "tak tak kochanie"

lubię: -Wrażliwość -Poczucie humoru -Głębokie poważne spojrzenie nie lubię: -Niesłowność -Niedyspozycyjność -Bojaźliwość