Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę o pomoc

prosze o pomoc w napisaniu PISMA ŻE ODBYŁAM PRAKTYKĘ ZAWODOWĄ.

Polecane posty

chodzi dokładnie o chłopaka, nie o mnie. Musi na dziś miec pismo że odbył praktykę zawodową. Próbuje coś sklecic ale nie wiem czy mi wychodzi. Wszystkie info pisze poniżej: 1. okres odbycia praktyki: od 24.04.2010 r do nadal. 2. Firma w której odbył praktyki: Trans-pol 3. Obowiązki: dostarczania paczek pod nadzorem kuriera, obsługa hen held, skanowanie i wypiywania wszystkich formalnosci związanych z dostarczeniem paczki, kontakt z klientami, segregowanie paczek. Ja zaczęłam to tak: w okresie od 24.04.10 w ciągu dalszym odbyłem (i tu niewiem czy ma byc odbyłem czy odbywam, no bo nadal) praktykę zawodową w firmie Trans-pol. Zakres moich obowiązków obejmował: Prosze pomorzcie mi to ładni8e sklecic

prosze prosze napewno ktoś z was potrafi to napisac

Gość moooże taak
Od dnia... odbywam praktykę zawodową w...Do moich obowiązków należy....

Gość moooże taak
Przewidywany koniec praktyk to.....

Gość a dokąd to pismo???
w jakim celu??

o dziękuje bardzo:D a czy musi byc adres i nr telefonu tej firmy w ktorej robi praktyke??

składa wniosek o dotacje i pomaga mu w wypelnieniu tego wniosku pan ktory sie na tym zna i potrzebne jest właśnie taklie sprawozdanie z praktyki

Gość moooże taak
Nie ma za co :)

może tak prosze jeszcze o pomoc. Czy w obowiązkach jakie wykonuje moze znalezdz się : kontakt z klientami?? bo obowiązkiem jest np. wypisywanie faktur itp a kontakt z klientami to jak to mozna napisac.??

Gość a dokąd to pismo???
miejscowość, data do kogo pismo kierujemy adres, nazwa firmy, urzędu Szanowny Panie(Państwo), W związku ze złożeniem wniosku o dotację na i wymogiem przedstawienia sprawozdania z odbywania przeze mnie praktyk informuję, iż: 1.Praktyki zawodowe, które odbywam w chwili obecnej rozpocząłem z dniem 24 kwietnia 2010r. 2.Praktyki odbywam na stanowisku w firmie „Trans Pol (dokładny adres) 3.Szczegółowy zakres moich obowiązków przedstawia się następująco: (wymienić obowiązki) Jednocześnie podaję numer telefonu do mojego przełożonego celem uzyskania bezpośredniej informacji na temat rzetelnego wywiązywania się przeze mnie z powierzonych mi obowiązków. Z poważaniem

Gość jak tak bym pisała
miejscowość, data do kogo pismo kierujemy adres, nazwa firmy, urzędu Szanowny Panie(Państwo), W związku ze złożeniem wniosku o dotację na i wymogiem przedstawienia sprawozdania z odbywania przeze mnie praktyk informuję, iż: 1.Praktyki zawodowe, które odbywam w chwili obecnej rozpocząłem z dniem 24 kwietnia 2010r. 2.Praktyki odbywam na stanowisku w firmie „Trans Pol (dokładny adres) 3.Szczegółowy zakres moich obowiązków przedstawia się następująco: (wymienić obowiązki) Jednocześnie podaję numer telefonu do mojego przełożonego celem uzyskania bezpośredniej informacji na temat rzetelnego wywiązywania się przeze mnie z powierzonych mi obowiązków. Z poważaniem

oj bardzo bardzo dziękuje:D jestem naprawdę wdzięczna za pomoc, zaraz zabieram się za przepisywanie.

Gość provokejszyn jak nic
obsluga klienta

że co, że prowokacja?? a niby czemu?? po co niby miałaby byc taka prowokacja:O