Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierwocabombowca

auto volvo V40- kto pomoze - bardzo wazne - plis

Polecane posty

Gość kierwocabombowca

zepsulo mi sie auto...wogole niechce odpalic...rozrusznik nawet nie drgnie - cisza i mi miga tylko na desce znaczek samochodu przekreslonego co to oznacza??? co oznacza ten znaczek znajduje sie po prawej stronie jak siedze przed kierwonico

Gość masters
proponuje akumulator podladowac:)

Gość kierwocabombowca
mam niemecka ksiazka - instrukcja po niemeicku to sie nazywa "warnleuchte wegfahrsperre co to oznacza mysle ze to nie jest akumulator

Gość kierwocabombowca
podnoszeeeeee

Gość kierwocabombowca
Witam..mam problem z odpaleniem mojego volvo v40. Pekrencam kluczyk i cisza nic....wszystkie kontrolki swiecą prawidlowo poza jedna co ciogle miga....jest to znaczek auta przekreslonego krzyrzykiem. W instrukcji (jest ona w jezyku niemeickim) wyczytalam ze oznacza ta kontrolka " warnleuchte wegfahrsperre" wyczytalm ze jest to blokada auta i z przodu po stronie pasazera w glosniku znajduje se taka lampka mala - jakas djoda i ona moze miec z tym zwiazek....nie ma pojecia o co chodzi ...niech mi ktos pomoze Kot ma volvo v40 z roku 2000?

Gość kierwocabombowca
mysle , jestem juz wrencz pewna ze to jaks blokada auta stacyjki czy cos mial ktos problem taki..kto ma volvo v40 z 2000 roku niech ktos pomzoze...mieszkam za granico i mam teraz problem :(

Gość kierwocabombowca
podnosze

Zostaje doholować auto do autoryzowanego serwisu, albo podładować akumulator i może się uda.