Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((((

Nienawidze swoich piersi!!!

Polecane posty

sa takie malutkie...

Gość Ewaldi
zapewne są fajne i sprytne , więc weź wyluzuj :)

Gość Alfons Mickiewicz
Chantalka sylyszalem ze niezla dupeczka z ciebie jest:):D

Mam 65 A :( i nie dam zdjecia bo i tak nic nie zobaczycie tylko deske...

Gość Alfons Mickiewicz

Gość Alfons Mickiewicz

Na małych ładnie bluzka leży :) i możesz uprawiać sport nie myśląc ,że skaczą do tego na starość nie oklapną i nie stracą jędrności :) a jak będziesz w ciąży to mogą Ci się nawet o rozmiar zwiększyć głowa do góry:)

Gość matacz..
przestan pitolic , tak jak by cycki były wazne , ty masz sie łojic jak dzika kotka , a wszystko bedzie dobzre i nikt cie nie zamieni na zadna cycatą

Gość jkbkbn
ja moich tez nie nawidze , i tez mam malutkie, i chialabym chociaz o rozmar wieksze , bylabym zadowolona ;/ wlasnie jak sa za male to nie wszysko na nich dobrze lezy :(

E tam pierdoly rozmiar nie jest najwazniejszy! Ja mam malutkie a mój facet nie zamienilby ich na zadne inne wiec glowa do gory :)

dziewczyno przestań się nakręcać małe też są ładne;-) uśmiechnij się i spróbuj je pokochać.

Gość baskov1
Beda wieksze w ciazy

Moze i nie sa najwazniejsze ale sa wazne. Faceci z ktorymi sie spotykalam zawsze je krytykowali, ze moglyby byc wieksze itd :(

Gość jkbkbn
ta faceci tak zawsze gadaja, ze nie zamieniliby na zadne inne, moz eby nie zamienili, ale naprwno chcieliby by partnerka miala choc troche wieksze jesli ma za male ;/ moj tez mowi, ze moje sa fajne, ale mu nie wierze :P jakbym tak przyszla kiedys z wiekszymi to by dopeiro byla niepsodzianka i w etdy chialaby je mitlasic, bo mialby co, a tak to nie ma za co zlapac ;/ echhh

to poco sie znim spotykalas skoro mu sie nie podobaja to od razu go za drzwi i szuka takiej ktora ma inne

to poco sie znim spotykalas skoro mu sie nie podobaja to od razu go za drzwi i szuka takiej ktora ma inne

Gość jkbkbn
ta faceci tak zawsze gadaja, ze nie zamieniliby na zadne inne, moz eby nie zamienili, ale naprwno chcieliby by partnerka miala choc troche wieksze jesli ma za male ;/ moj tez mowi, ze moje sa fajne, ale mu nie wierze :P jakbym tak przyszla kiedys z wiekszymi to by dopeiro byla niepsodzianka i w etdy chialaby je mitlasic, bo mialby co, a tak to nie ma za co zlapac ;/ echhh gdybym miala pieniedze i odwage to postaralabym sie o jakas niewielkie pwoiekszenie,albo przez masaze, albo operacje, ale dupa musze zostac przy swich

Ja tam mojemu wierze :P mowi ze sa idealne bo mieszcza mu sie w dloni (tzn. jedna piers w jednej dloni a druga w drugiej :D) a jakbym miala wieksze to musialbys sobie pomagac kolanami :D