Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak samo macie jak ja

czy dzielicie kobiety na rózne kategorie?

Polecane posty

Ja uważam że są następujące kobiety - do seksu, które się nie kryją (łatwo je mieć, nie są wyzwaniem) - do seksu, które się kryją (takie cnotki niewydymki, musisz w nie zainwestować, żeby dostać to czego chcesz) - dziewice szukające wyidealizowanego partnera (te omijam z daleka, nie ma sensu krzywdzić kobiet) - materiał na żonę (kategoria bardzo deficytowa) macie podobną klasyfikację?

dlatego wolę facetów seks z nimi to sama przyjemność tylko facet potrafi zrozumieć czego chce drugi facet

o widzę, ze ktoś się podszywa, czyli przyznajesz mi rację :)

Gość jld2inrb4ijo42
ja dziele laski na: -te śliczne naturalne drobniutkie blond aniołki dla których stać mnie na wiele (nie mylić z solarami i blacharami) -na przeciętne,które szanuje ale,nic z tego:P -i na brzydkie pasztety które nie potrafia pogodzić się że są brzydkie i na siłe wstawiją foty na kafe żeby się dowartościować... których jest mi poprostu żaaaaaaaaal!!

Gość prawdziwy man hahaah
hrabina Stringi-Trzepiekońska to mnie nie ma w żadnej kategorii bo ja jestem mężczyzną z jajajmi a nie facetem hahhaha

Ja dzielę facetów na inteligentnych i tych nieinteligentnych. Wśród pierwszej grupy wybieram tych z poczuciem humoru. Jeśli ma już te dwie cechy, patrzę na uśmiech - im bardziej skurwysyński, tym lepiej. A jeżeli takowy uśmiech łączy się z chochlikami w oczach - to mój typ. Niezależnie jak wygląda.

lepiej jak w oczach ma ku.rwiki, bo chochliki, to raczej drukarskie, już dzisiaj tylko występują.

Gość Według mnie to trudno
- głupie - średnie, przeciętna inteligencja - naprawdę inteligentne -brzydkie - średnie, przyzwoite, popularnie nazywane ładnymi - naprawdę ładne