Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayumi_18

Orientacja seksualna...Powinnam się martwić?

Polecane posty

Gość Ayumi_18

Hej! Piszę tutaj, ponieważ od dłuższego czasu zastanawiam się nad swoją orientacją seksualną...Mam mętlik w głowie i chciałam zasięgnąć Waszej opinii. Chamskie i wredne komentarze nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, od razu mówię ;) Jestem 18-letnią dziewczyną i chłopaka miałam raz w życiu- w podstawówce, w zasadzie nawet nie biorę tego "związku" pod uwagę, bo trwał tak na dobrą sprawę 1 dzień, no i miałam wtedy 11 lat ;] Nie uważam się za brzydką, ale nie można o mnie również powiedzieć, że jestem pewna siebie. Miałam kilku adoratorów od tamtego czasu, ale właśnie jedno mnie zastanawia...Za każdym razem, kiedy jakiś chłopak mnie podrywa, źle się z tym czuję. Z jednej strony miło mi, że komuś się podobam, ale z drugiej przez to jego zainteresowanie mam później tzw. "doła" do końca dnia. Paradoks, ale tak jest. Czuję się wtedy osaczona, okropnie się denerwuję, unikam tej osoby, boję się jej wręcz. Tak jest za każdym razem. Ja nie chcę mieć chłopaka, uważam, że jest mi to tak "potrzebne" jak (brzydkie porównanie) buty człowiekowi bez stóp...Nigdy żaden "zwykły" chłopak mnie nie pociągał. Zawsze byli to tacy "nierealni" jak np.: Justin Timberlake czy Usher...Kiedy myślę sobie o seksie, to ogarnia mnie lęk i obrzydzenie. Już z seks z kobietą wydaje mi się bardziej prawdopodobny, niż z facetem, ale lesbijką też nie jestem. Reasumując- nie pociągają mnie faceci (ci "zwykli) ani kobiety...Czy w takim razie jestem aseksualna? A może jestem jeszcze zbyt młoda, żeby dojrzale myśleć o jakimś związku i sprawach seksu?

Gość moim zdaniem jeszcze nie
dojrzałaś emocjonalnie do seksu,jesteś mlodziutka wiec jeszcze wszystko przed Tobą.Nie przejmuj sie tym,jeszcze ma duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu na seks,jeszcze ci sie to znudzi,seks jest przereklamowany!

Gość realny johnnie.
jestes lesbA, JA TAK MIALAM JAK TY I TEZ NA LESBE WYROSLAM:)

Gość MAX 22
Bzdury Ci tu piszą nawiedzone nimfomanki, przyjdzie pora i odpowiedni chłopiec to sama będziesz wiedziała co Ci odpowiada. Te nastolatki ktore wcześnie zaczynaja życie sexualne to mając ledwie po dwudziesce są tak znudzone i rozgoryczone jakby miały 80 lat. Niczego nie przyśpieszaj i do niczego się nie zmuszaj, a wszystko będzie dobrze.

Gość ethrtht
Nic Ci nie jest. Po prostu jesteś jeszcze nie dojrzała w tych sferach. Kiedyś miałam podobnie i dokładnie znam te uczucie doła :P Mi przeszło więc Tobie również powinno