Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla i wredna suka?

Doradź mi jeśli chcesz i potrafisz!

Polecane posty

Gość zla i wredna suka?

Po dlugich rozmowach telef. zdecydowałam sie z nim spotkać. Kuba może nie jest okazem piękności ale miło mi się z nim spędza czas. 1 spotkanie- powiedzial, że mnie kocha i spytal czy ja jego tez.Obrocilam to w zart i zmienilam temat 2 spotkanie- mowi do mnie kotek,niunia, myszka itp. Spytal czy go kocham, ja powiedzialam ze narazie nie szczerze. Powiedzal ze sie postara to zmienic i rozumie moja decyzje. Po czym za 15min znowu zaczal pytać czy go kocham... 3 spotkanie- Wyjasnilam, ze narazie nie bede sie deklarować i nie chce udawać miłości jesli nie jestem pewna. Stwierdził, ze traktuje go jak zabawkę, bo nie umiem się zdecydować. Zaczelismy sie ostro calować i dotykac,ale zaraz to przerwalam, bo stwierdzilam ze nie jestem przeciez taka latwa i nie kocham go wiec nie powinnismy tego robic bez milosci...On powiedzial ze nie jestem latwa, ale ze sie nim bawie...bo nie umiem podjac decyzji juz teraz! Wiem,ze mnie kocha- tak mi się wydawało do wczoraj. Zadzownilam, bo pisal poltora dnia. Powiedzial, ze mial wypadek samochodowy. Spytalam czego sie nie odzywal, to odp ze musial pomyslec o mnie o sobie i znowu spytal czy go kocham. Ja znowu odp że nie wiem i potrzebuje czasu. Po czym pow, ze widac ze sie martwie skoro dzwonie i tyle najwazniejszego. Teraz sie nie odzywa, nie odp na moje smsy tylko odpuszcza sygnalki. Coś do niego czuje,ale to nei milość. Nie chce go ranić też. Bożeeeee co robić?!

Gość ziew ziew
ale dziecinada, ile wy lat macie? Bo zajeżdza gimnazjum...

Gość zla i wredna suka?
Mam ponad 20lat wiec nie obrazaj mnie :) Klopot dlaCiebie glupi i banalny może ale dla mnei to coś ważnego...

on chcę na łatwiznę iść...a ty potrzebujesz czasu...to normalne...powiedz mu że potrzebujesz czasu bo nie wiesz wszystkiego na pewno...nie chcesz go zranić...a on niech się o ciebie stara..

Gość zla i wredna suka?
obra rada, ale on sie nie odzywa teraz w ogóle... hmmm... moze juz stwierdził,że jestem ta wredna suką i dal sobie ze mną spokoj...

Gość wtemtemacie
bardziej już nie szło namieszać :D przecież miłość to prosta sprawa tylko ludzie ją niepotrzebnie komplikują jak się kocha to się to wie i czuje a nie prowadzi zapętlonych i bzdurnych rozważań :)

Gość zla i wredna suka?
dobra rada dziękuje za wsparcie i poradę.... :(

Gość zla i wredna suka?
wtemtemacie---> Dla Ciebie bzdura, dla kogos cos waznego....Dla Ciebie proste i banalne dla mnie trudne i nie jasne jest mowic komus kocham bez uczucia....

no tak od razu iść w ciemno a później tylko płacz i łzy, ja tu widzę w autorce prawdziwy potencjał bo nie chce cierpieć ani ranić drugiej osoby...a to jest bardzo ważne...a niech się nie odzywa jak naprawdę kocha to na kolanach przyjdzie...bo mówić można duzo i nieprawdę a kochać można tylko szczerze i prawdziwie

Gość zla i wredna suka?
dobra rada---> rozumiesz mnie czuję to :) tylko teraz nie wiem czy to co do niego czuje to milosc czypo prostu się martwię jak się czuje po wypadku... Obawiam się tez najgorszego,ze to nie milośc we mnie siedzi tylko przywiązanie do niego jako człowieka- kolegi :/

Gość wtemtemacie
w tych sprawach kłamać nie wolno jeżeli nie kochasz to odpowiedz na pytanie zgodnie z prawdą pewnie że to boli ale tak jest najuczciwiej , lepsza najgorsza prawda niz najlepsze kłamstwo potem trzeba się z prawdą oswoić i pogodzić i żyć dalej a chyba bardziej ranisz opowiadając jakieś bajki że potrzebujesz czasu

Wyznawanie miłości na pierwszej randce, pytanie o to co 15min jakby miało się coś w tym czasie zmienić od ostatniej odpowiedzi, to jest straszna dziecinada... Jak na moje oko on jest desperatem, jakimś okropnie uczuciowym facetem... Gdybym spotykała się z takim facetem, to czułabym się strasznie osaczona i uciekałabym od niego gdzie pieprz rośnie.... To nie jest facet tylko dzieciak... Boże, chroń mnie przed takimi facetami :/

nie zmuszaj się do uczucia...bo po pewnym czasie będziesz bardzo tego żałować...teraz powiedz mu żebyście zostali prawdziwymi przyjaciółmi a po jakimś czasie może to się przerodzi w prawdziwe uczucie do końca życia...

Gość zla i wredna suka?
LadyJeyJey---> jest uczuciowy to fakt,ale bez zbednej przesady- wydaje mi sie ze sie zakochal i walczy o to,zeby mu powiedziala to samo...

Gość totenhammon
jak ty nie potrafisz rozróżnić miłości od przywiązania to ty najpierw sama się poukładaj od środka, osoby które nie są pewne swoich uczuc i nie potrafią ich zdefiniować mają problem z własną osobowością , popracuj nad sobą a potem się zajmij uczuciami do innych , powodzenia :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
bo myslie ze jak powie że cie kocha to mu dasz du*y co ty nie wiesz?

Jeżeli jesteś złą i wredną suką to ja nie chcę wiedzieć kim ja jestem :P Wydaje mi się, że po prostu nie chcesz go zranić, martwisz się co z nim po wypadku (o ile faktycznie miał miejsce), ja to rozumiem bo też kiedyś tak miałam ale wybacz... Jesteś pewna, że chcesz być osaczona? On to robi, nic więcej...

Gość zla i wredna suka?
dobra rada----> wystarczy ze odp mi na jedno pytanie i daje juz spokój na zawsze:P Na koneic naszej rozmowy wczoraj stwierdził, że widać że mi zalezy skoro się o niego martwię. Jak z nim rozmawiałam to byla troche wstawiona ale wydaje mi się, że pow coś w stylu, że on o mnie walczy ale nie widzi zaangazowania z mojej strony i chcialby sie o tym przekonac. Co to znaczy?

Gość zla i wredna suka?
LadyJeyJey---> jestem wredną suką,bo nie podejmuje decyzji i sie okreslić nie potrafie. Chyba teraz go zwodzę, bo nie czuje nic poza przyjaźnią ... Sama nie wiem... tutenhamon---> masz rację jestem nierozgarnięta bo sama nie wiem co do niego czuje...ale na pewno nie milosc.

Gość ja mam 22 i tak sie
nie zachowuje, a u was to jakies gimazjum.... sygnalki puszczaja sobie dzieci w podstawowce jak sie chce porozmawiac to sie dzwoni. Poza tym po pierwszym spotkaniu juz powiedzial ze Cie kocha? chyba w to nie wierzysz?! jakims gowniarstwem tu zajezdza.... trzeba naprawde duzo czasu i przezytych razem wspolnych sytuacji zeby kochac. teraz to on moze byc Toba co najwyzej zauroczony....

Gość zla i wredna suka?
Moja mama tez mi puszcza sygnalki, jak jestem na studiach zdala od domu. Po prostu teskni i tak mi to pokazuje,zamiast codziennie dzwonic i pytac co jadlam na sniadanie...

Gość zla i wredna suka?
dobra rada... ---> walczyć już chyba przestał bo milczy drugi dzień...

Nie no, rozumiem rozmowy przez tel czy dojechałaś itd... Mój tata też tak robi, no ale ludzie drodzy, trochę samodzielności... żeby z mamą uzgadniać rzeczy które normalne uzgadnia się ze swoją połówką? itd...

Gość zla i wredna suka?
Lady---> wybaczam, choc podobnei się zaczynało co do tego tematu....