Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bu..

5 lat po ślubie, 2-je dzieci, sex 2x w miesiącu

Polecane posty

Gość Bu..

rozmowy tylko o zakupach i sprawach br. zero wyjść na knajpy czy inne imprezy.. A w nocy facet przed kompem a ja w łóżku.. sama, ciągle czekam, ale mam już tego dość. Czy u Was też to tak wygląda? Ja wymiękam..

Gość Kulturalna przez duże K
i tak bedzie caly czas

Gość zona ...........
6 lat po slubie, a maz codziennie rzuca sie na mnie jak na swoj lup...tylko ze nie zawsze udaje sie jemu dostac to czego chce:P.......zazwyczaj co 2dni

Gość Bu..
Ja nie tego oczekuję, nie tego chciałam, boję się, że po prostu trzasnę drzwiami i odejdę..

Gość zona ...........
to zapytaj sie go czy masz sie zabawiac sama z wibratorem albo dlaczego ci nie powiedzial ze bedziesz miala faceta tylko na papierze.....

Gość Bu..
zona............ to nawet nie chodzi o sex, ale o wszystko.. o naszą codzienność. Szlak mnie trafia, bo czuję się jak samotna matka.. no, a do tego wyposzczona..

Gość Bu..
a o ten papier to zapytam, fakt mam męża na papierze.

Gość jak ma 170 cm
Szlag, a nie szlak! A jak wyglądasz?

Gość Bu..
wyglądam jak szlak :D wyglądam tak jak przed ślubem, tylko włosy zmieniłam..

Gość zona ...........
ja tez juz raz sie go zapytalam o ten swistek.... kiedys.....bylo juz bardzo bardzo zle....mijalismy sie...nawet nie mialam sie do kogo odezwac po pracowal do pozna, obiad sama, zakupy sama, w lozku sama, film sama, piwo sama 😭.......nie wytrzymalam! zrobilam dym, a trzy dni pozniej kwiaty, przeprosiny i zaczal wracac normalnie i obiad jemy razem i piwa mam sie z kim napic:D i do kina wyjsc normalnie razem .........wiesz....takie codzienne zwykle sprawy....

Gość Bu..
sweet89 , i ja to wiem. I czasem z nim rozmawiam, wałkuję temat i jest dobrze.. przez tydzień?? no ręce mi opadają. nie wiem czemu zawracam Wam głowę beznadzieja

Gość Bu..
zona........ zazdroszczę faceta. Dla mojego najważniejszy jest komp. Przegrałam chyba tą batalię z komputerem. Czasem mam wrażenie, że on specjalnie stwarza sytuacje do kłótni, żeby mógł sobie w spokoju posiedzieć ze swoim przyjacielem..

Gość zona ...........
na szczescie moj ucieka od kompa jak od ognia:P moj jak sie wscieka to idzie do kuchni:D po to by mi taki bajzel narobic ze 3 dni po nim sprzatam:D

Gość zona ...........
pogadaj ze swoim....ale nie w domu bo wiadomo ze sie poklocicie i rozmowa spelznie na niczym. Idzcie gdzies do knajpy przynajmniej bedzie neutralny grunt i nie wyjdzie z knajpy i samej cie nie zostawi. Tam wylejesz mu wszystkie zale, pogadacie moze cos ustalicie i dopiero wrocicie do domu....gdy chociaz jedna sprawe wynegocjujesz:-)

Gość flakon chanelle
Moze juz mu sie nie podobasz po dzieciach??? Moja siostra cioteczna miała ten sam problem. tylko że decyzja o dziecku była raczej podjeta przez nia niz przez niego:O On oszalał na punkcie małego ale ona stała sie teraz głównie matką jego dziecka a nie kochanką... Bo raczej nie sądzę zeby podczas ciaży (w wtoicm przypadku dwóch) wszystko było tak samo i idealnie...a ty zajełaś się dziecmi, o nim zapomniałaś i nagle przypomniało ci się ze też masz potrzeby, podczas gdy on miał je cały czas....

Gość Na kocią łapę
A my żyjemy bez ślubu ,mamy 2 dzieci w tym wypadku blizniaki ,i jest nam z tym dobrze nie ma mowy zeby sam poszedł na piwo czy na impreze be zemnie zawsze wszedzie chodzimy razem chyba ze sie ostro w kurzę to ide sama ale on zawsze dzwoni gdzie jestem i mi mięknie serce no i zaraz dołancza do mnie :) Kocham go po prostu :* A jesli chodzi o kąpa to też czasem jest to wkurzające ale czego sie nie robi dla miłości :)

Gość bu..
może mu się nie podobam, w sumie wszystko może się opatrzyć. Po 2-ce dzieci, wiadomo sex już nie ten sam.. kurcze, ale się wpakowałam. rozmowa nie ma sensu.. tyle rozmów juz za nami :(

Gość pxzda
popieram, związki bez ślubu. Bo chodzi o to by gonić zajączka, a ni zlapać go! W wonych związkach ludzie się starają, dbają o siebie, a w małżeństwie ona tyje, a on łazi w pantoflach.