Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie43

Jak myslicie ktos sztucznie podbija mi cene???????????

Polecane posty

Gość jak myslicie43

bo juz mnie wkurza ta licytacja

Gość nkdsnbksj
moze jakis link?? bo to nie forum dla wróżek

Gość katastrofa jak nic
po co ci taki beznadziejny fotelik?????? chyb nie masz zamiaru wozic w tym shicie dziecka???????????? kuzwa mozna oszczedzac na wszystkim ale nie na bezpieczenstwie:O

Gość tak szczerze powiedziawszy
jest faktycznie brzydki i zniszczony , mozna zaoszczedzic na czyms innym nie na bezpieczeństwie dziecka , ja bym go nie kupiła wole dolozyc pare złotych a kupic cos czego jestem pewna i widze

To jest podstawka a nie fotelik i jego "stan" nie ma nic do bezpieczeństwa. A aukcje podbija pewnie automat ktoś podał jakąś cenę i do puki jej nie przebijesz będzie z automatu cię przebijało

Gość przecież nikt cię nie przebił
w tej chwili wystarczy, że wpiszesz 20,01 i już kupujesz tego grata

Gość tak szczerze powiedziawszy
przeciez wyraznie pisze uzywany fotelik ok 2 w 1 ale to jest fotelik

Gość mamoladjd
ale syf

Cenę zapewne podbija ktoś znajomy tego co wystawił. Olej aukcje - zobaczysz ze zaraz po tym jak się skończy znów go wystawią;/ Oszuści i złodzieje... ;/

Gość no ale przecież nikt ceny
nie podbił jak na razie ślepi jestescie?:O

"tak szczerze powiedziawszy" Nie to nie jest fotelik :D I choć by ktoś napisał że to fotel ze statku kosmicznego to z niego nic poza podstawką nie zrobisz. To jest podstawka z oparciem które zapewne można odpiąć choć nie będę się upierać. I służy do przypięcia dziecka pasami montowanymi w aucie a jego funkcja sprowadza się do prawidłowego umiejscowienia dziecka względem pasów bezpieczeństwa. Jego największą wadą jest to że dziecku na nim dupa odpadnie. Ale to wada większości podstawek nawet tych drogich. A taki badziew z wszystkimi atestami kosztuje 30-40 zł w prawie każdym supermarkiecie. Żeby to nazwać fotelikiem musiało by mieć własne pasy i system mocowania w aucie.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
słabo kochasz swoje dziecko chcąc mu kupic cos takiego :/

" słabo kochasz swoje dziecko chcąc mu kupic cos takiego :/" Ludzi tak durne wypowiedzi rzucających pytam a co ma mu kupić? Jeśli dziecko ma odpowiedni wzrost jest to najbezpieczniejszy sposób przewożenia żaden fotelik nie zagwarantuje takiego trzymania jak pasy wbudowane w auto więc o co wam ludzie chodzi? Poczytajcie sobie o latających podczas wypadku fotelikach i to tych z najwyższych pólek. Pooglądajcie cobie testy zderzeniowe.

Gość taki maly kolo
:)

Gość chicco foteiki to szajs
bylo w uwadze jak je testowali.....są niebezpieczne przy nagłym hamowaniu pruły sie szelki i dziecko wypadało z fotelika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

[chicco foteiki to szajs] Ciekawe bo jeszcze nie widziałem fotelika który by nie miał przeplatanych za oparciem pasów.... :D Więc prucie to teoria karkołomna...

Gość ustaw snipa sobie
5 sekund przed zakonczeniem

Gość taki maly kolo
lepiej chcco szajs ( tu kazdy ma swoje zdanie) niz z tesco

Gość taki maly kolo
a sa tam foteliki takiego typu jak autorka postu zamierza kupić?

chicco foteiki to szajs Ale ten program to jest..... FARSA DLA Kretynów. Najlepszy jest tekst z dachowaniem ;) Jakoś wyszedłem parę razy i poza siniakami nic mi nie było. A prezentowanie testów bez podania dokładnych prędkości i obciążeń jest zwykłym populizmem. Może sobie nie zdajecie sprawy ale większość testów jest robiona do 58km/h I gwiazdki w autach dotyczą tak zawrotnej prędkości a powyżej to rosyjska ruletka. A w tym foteliku nie spruły się pasy a wyrwały kawałek bazy. Kolejna sprawa to te wielkie zagłówki... A jak dziecko poleci do przodu i cofając się uderzy tyłem głowy w to skrzydło to nie dozna urazu głowy? Pamiętajcie że pasy się rozciągają w czasie zderzenia. a z tego wszystkiego wynika że najbezpieczniej by było wywalić podstawki i zapinać dziecko normalnym pasem z obniżonym jego przebiegiem żeby głowy nie ucięło. A pan expert mówił coś o wąskich prowadnicach ale o prawidłowym przebiegu pasa nie powiedział i że te wąskie powodują że dziecku przechodzi pas niejednokrotnie przez szyję ... Ale cóż to UWAGA ;)