Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkllllllllllll

chlopcy jak wolicie?

Polecane posty

Gość jkllllllllllll

wolicie byc zachecani do kontaktu z nią, chcecie czuc sie akceptowani, otrzymywac znaki, ze ona jest zainteresowana czy wolicie uczucie niepewnosci, brak inicjatywy ze str. kobiet i jej cierpliwosc, czekanie na wasz krok?

Gość to pierwsze

Gość ja tez to pierwsze

Gość 9885
to pierwsze

Gość to wy kobiety lubicie
niepewność i stąd głupio i błędnie wam się wydaje że faceci też to lubią

Gość tadzik 30 wwa
jak najbardziej lubie jak sie baba rozbiera

Gość brrruuuuuuum
to ja ie musze faceta pytac by wiedziec, ze to pierwsze... phi

No cóż. Większość dziewczyn chyba myśli że bycie tajemniczą czy trzymanie nas w niepewności nas pociąga. Lecz jesli chodzi o mnie to zdecydowanie wole wiedzieć czy podobam się jakiejś dziewczynie, bo może akurat ona mi się też podoba, ale nie mam co do tego pewności z jej strony i aby się nie spalić nie zrobie nic w tym kierunku. Zdecydowanie lepiej jest wiedzieć co o nas myślą dziewczyny ;)

someonecrazy - ciacho jesteś. Co do tematu: po moich znajomych widzę stosunek 3/7 3 woli zdobywać, 7 byc pewni. Wiec pewnie nie ma zasady ('',)

Bierzcie przykład z Asiullaa20 :D Chociaż nie koniecznie w pisaniu na temat mojego wyglądu, ale wyjawiła szczerze to co myśli ;) I dziękuję :)

Gość ja tez to pierwsze
Asiulaa20 no może i zasady nie ma,ale jednak według ciebie 70% z nas woli wiedzieć.A to jest jednak duża przewaga.

To jest moja teoria - nie jest ona niestety potwierdzona naukowo :) Sugeruję tylko że faceci dzielą się na zdobywców przez całe życie, i zdobywców na początku :) someonecrazy: nie dziękuje się za szczerość.

Gość jsjsssss
A co trzeba miec w sobie , zeby facet byl zdobywca przez cale zycie, zeby odkrywal kobiete na nowo, adorowal ją? czy ta kobieta powinna miec w sobie jakies okreslone cechy, albo cos w sposobie bycia?

Ta kobieta musi mieć coraz to nowe coś do zaoferowania.Powinna czarować, byc tajemnicza, intrygować. Miec pasje, ambicje. Nie powinna skupiać się tylko na rutynowych czynnościach. Powinna delikatnie pobudzać do walki o nią. Powinna wzbudzać podziw innych facetów - czyli jednocześnie delikatną zazdrość u swojego ;P Co jakiś czas powinna zaskakiwać, byc nieprzewidywalna :)

Z facetami ( nie uogólniając) to jest tak że oni działają instynktownie, podświadomie - i jak natura mówi: mają za zadanie: przedłużyć gatunek (wiadomo o co chodzi) Kobieta która co jakiś czas się zmienia ( a to fryzura, kolor włosów, nowe ciuszki itd) odbierana jest przez nich podświadomie jako "inna", "niezdobyta" i dlatego na nowo o nią zabiegają. Umówmy się że nie można zdobywać kobiety która od 5 lat ma taką samą fryzurę, uczesanie, ciągle w tych samych (lub takich samych) ubraniach chodzi, a do tego pochłonęła ją rutyna.

A ty wolisz wiedziec czy się facetowi podobasz czy byc w niepewnosci? Pytanie z typu: wolicie brunetki czy blondynki. Polowa i tak odpowie ze szatynki albo rude.

Facet też człowiek i potrzebuje znaków, że kobieta zainteresowana i docenia jego starania ;) Niepewność to może tydzień jest dobra i zdrowa, później tylko wkurza ;) I wielu facetów rezygnuje z takiej znajomości :)

Gość najdziwniejszy
pierwsze moze byc rowniez w formie ostentacyjnej niecheci :classic_cool:

no ale jak facet sam nie pokazuje ze mu zalezy to chyba nie warto sie odzywac?;)