Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeee345

odkladamy z mezem 2 tysmiesiecznie.jak zainwestowac te pieniadze?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeee345

wiem ze to nie kokosy ale szkoda zeby nie procentowaly/ jakies pomysly. jak tojest u was? pewnie wiekszosc mieszka w mieszkaniu wzietym na 40lat??

Gość anooo
wcale nie tak mało to 24 tys. rocznie i tak pi razi drzwi po 12 latach masz na jakieś mieszkanie w dużym mieście ;). teraz nikomu nie chce tak "długo" czekać, ale suma sumarum nie wiem, czy to nie lepsze poczekać te ok. 10 lat i kupić za swoje, albo wziąć jakiś mały kredyt, jak za mało...

Gość :D;p
jak wy jestescie w stanie tyle kasy odlozyc miesiecznie?

Gość bogatapaniid
nie rozumiem twojego pyta sugerujesz ze wiekszosc mieszka na kredytach na 40 lat? tu sie mylisz zlotko -ja mam 23 lata ,moj maz ma firmy i zarabiamy 40tys miesiecznie ,odkladamy 30tys:) mamy swoje mieszkanie ,2 auta, firmy i jestesmy w trakcie budowy naszego domku:P

Gość anooo
Dużo mieszka w dużym miastach w mieszkaniach na kredyt...Kilka lat temu zrobiła się na to głupia moda, na szczęście już to przeszło, ludzie z niepewną pracą pakowali się w duże kredyty...

Gość ciekawskaaaaaaaaaaa123
ale masz sie czym chwalic, maz sie dorobil i ma firmy, zapamietaj tosobie raz na zawsze, tylko mu dupy dajesz i sie szczycisz:) wiela biznesloman pozal sie Boze. 23 lata i niczego nie studiujesz? nie uczysz sie/ no tak, ale gdzie i czym, mam na mysli brak mozgu ewidentny. zegnam!

Gość eeeeeeeeee345
bogata jstesprzyapdkiem 1 na 500.kto ma tak wtakmlosym wieku? wiekszosc tak jak pisalam mieszka w nowych ladnych mieszkaniach wzietych na 40lat :( juz piszeskadodkladamy 2 tys. maz zarabia niecale 5tysiecy.mamy dwojemalych dzieci. ja 25 maz 26 lat. ja niepracuje ale mieszkamy w domu po dziadkach meza stad juz koszt wynajmy/splaty kredytu odszedl.

Gość u2bator
bogatapaniid - ok wszyscy w normalnym zyciu ci zazdroszcza a ty masz nieodparta ochote pochwalic sie tym na kafe :) pomarzyc dobra rzecz

Gość bogatapaniid
a gdzie ja napisalam ze nie studiuje??? dopowiadac sobie potrafisz i madrowac ale nic wiecej tepa babo.Studiuje i wychowuje nasze dziecko.

Gość mądrością nie grzeszę i urodą.
Gamonie przecież widać że konfabuluje i to nieudolnie. Czy osoba posiadająca jakiś tam majątek będzie się głupio chwaliła na forum ?

Gość eeeeeeeeee345
spokojnie zyjemy za 2,5 tys we czworke. corka chodzi do przedszkola a synek do zlobka publicznego wiecoplaty wiecie ze symboliczne a jak dzieci nie ma caly dzien prawie to ja sie ucze intensywnie i swoj maly sklepik internetowy rozkrecam.

Gość bogatapaniid
eeeeeeeeee345 no to jestescie bardzo oszczedni z 4 odkladac 2 gratuluje i jeszcze przy dwojce dzieci :) tez chcialabym umiec tak oszczednie zyc

Gość u2bator
bogatapaniid jak się będziesz uczyć to może kiedyś będziesz miała tyle kasy, powodzenia dziecko :)

Gość eeeeeeeeee345
dokladnie i jeszcze nik "bogata" sobie wybierze :P

Gość bogatapaniid
u2bator wystarczy ze maz ma ,jego kasa=wspolna kasa

Gość mądrością nie grzeszę i urodą.
można zainwestować w np obligacje, albo jednostki TFI lub jeszcze lepiej w złoto :classic_cool:

Gość bogatapaniid
po co ta zlosci zazdrosc ,nie kazdy moze tak miec i trzeba sie z tym pogodzić

Gość u2bator
a to w polsce można brać ślub w wieku 15 lat? tak wogóle twój mąż to chyba pedofil :D

Gość bogatapinda
a teraz lepiej z moim nikiem ? :classic_cool:

Gość eeeeeeeeee345
moze bedziecie pisac ze czemu dzieci w publicznym zlobku i przedszkolu, ale przy zapisywaniu dzieci kolega mnie "zatrudnil" na caly etat i dlatego przyjeli. bo oboje rodzice musza pracowac stad tez to szybkie zatrudnienie

Gość bogatapaniid
15 lat to ja mialam 8 lat temu widac ze masz niedorozwoj umyslowy a to sie liczy!!!bo jest to zaburzenie psychotyczne!

Gość u2bator
słuchaj znam duużo bardzo bogatych ludzi i naprawdę oni nie przesiadują na forach tylko cieszą się wydawaniem kasy ;] a napewno nie siedza w internecie i sie chwala hahaha dobrze ze za marzenia sie nie placi c'nie ?

Gość bogatapaniid
u2bator jak ci tak lżej i lepie to tak sobie tłumacz ,moze i to zdrowiej dla ciebie zeby nie dopuszczac do siebie mysli ze ktos moze byc bogatszym i miec lepiej w zyciu;) ja swoje wiem a ty sobie mysl co chcesz

Gość bogatapinda
nie przesadzajmy bogaci ludzie też siedzą "w internecie" tyle że nie muszą gadać o tym co mają.

Gość u2bator
Zarobki zarobkami ale ja mam 18cm penisa.

Gość eeeeeeeeee345
ale mam polewke:) nie zesraj sie z tych mżonek o wielkich pieniadzach

Gość bogatapaniid
bogatapinda ja lubie sie chwalic ,nie jest to niedozwolone czy karalne ,a jak komus sie to nie podoba czytać nie karze i tyle odemnie:)

Gość u2bator
bogatapinda ---no o to mi chodzilo

Gość bogatapaniid
eeeeeeeeee345 ja mam polewke z twoich 2 tys miesiecznie;)