Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja81

kochałam się bez zabezpieczenia w dni płodne

Polecane posty

Gość kaja81

Kochane Dziewczyny! Kochałam się bez zabezpieczenia w dni płodne (skończył w środku) jaka jest szansa, że jestem w ciąży????? Z tego co wiem nie tak łatwo zaciążyć nawet jak się chce i robi się to specjalnie właśnie w te dni... jedne zachodzą w dni nieppłodne, inne mają kłopot żeby zajść robiąc to w dniach tzw. płodnych - nic nie wiadomo, aa wynik jest zazwyczaj zaskakujący.

Gość gaal anonim
gratuluje dzidziusia!

...albo niech on się leczy. Właściwie jak bedzie bobas to nie będzie tragedii, a jak nie będzie to też nic się nie stanie, nie ma spiny... tylko jak nie będzie to może oznaczać że coś jest nie w porządku... Mam takie migreny że chce mi się wymiotować, dostałam zapalenia pęcherza i bólu nerek, poraz pierwszy w życiu, w dodatku poleciało mi kilka kropel krwii kilka dni po tym jak się kochaliśmy - to też wcześniej się nie zdarzyło. Narazie jest tak wcześie że żaden test ani lekarz nic nie stwierdzą, a ja tak się zastanawiam, bo tyle dziewczyn chce a nie może, stąd te rozważania... \Dzięki!

Gość Error ewolucji
kaja81 Kochane Dziewczyny! Kochałam się bez zabezpieczenia w dni płodne (skończył w środku) jaka jest szansa, że jestem w ciąży????? A co my jesteśmy jasnowidzami? Dowiesz się za 2 miesiące.

dziwne jest to, że trzeba tyle miesięcy starać się o dziecko...

Gość kaja81.
dodam, że nie zabezpieczyłam się z powodu szacunku dla pobratymców Simona Mola, których darzę wielkim szacunkiem :)

zabezpieczajmy się wszyscy, nie ufajmy mężom, nie bierzmy ślubów a najlepiej nie kochajmy się bo to niebezpieczne, w dzisiejszych czasach cieniem na takich pojęciach jak miłóść, wierność i uczciwość kładzie się simon moll i jego kumple oraz kumpelki. Rany!!! co za absurd!!! a ciekawe co z gatunkiem kaju81. ??????????? Gratuluję, prowokacja udana. Na szczescie miłość istnieje :) choć to zapewne niezdrowa naiwność i niedorzeczność dla niektórych biedulek

Gość WIMA
różnie z tym bywa ja zaszłam w ciążę dopiero za 3 podejściem jak się staraliśmy z mężem już po tygodniu od dnia planowanego okresu zrobiłam test i wszystko było jasne

więc jak nie zajdę za piuerwszym razem to nie musi oznaczaćzaraz problemów?? Gratuluję dzidzisia! z tego o wiem to sukces za 3cim razem to i tak szybko.

Gość WIMA
dziękuję dziś córa ma już 7 lat :)