Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara39...

Nie chcę rezygnować z naszej klasy... Ale ten nowy regulamin... ehhhh POMÓŻCIE.

Polecane posty

Gość Barbara39...

Dzięki niemu.... spotkałam się z moją pierwszą miłością.... i przyjaciółką ze szkolnej ławki. Ale ten regulamin... cóż, moje dane mogą sobie wykorzystywać, mam bardzo popularne nazwisko więc mnie to nie obchodzi, ale miałam też na profilu dwa zdjęcia. Jedno - obecne i jedno starsze, żeby poznali mnie ludzie z młodości. Ale jest zapis, że mogą wykorzystać moje zdjęcie główne... Czy nie da się tego jakoś obejść??? Np. na główne ustawić jakiś wodospad czy coś? a pozostałe zdjęcia żeby były normalne? bo tam było napisane, ze tylko głowne mogą wykorzystać. Proszę pomóżcie mi, podpowiedzcie coś.

Skoro moga główne to daj sobie na główne jakiegoś kwiatka albo zdjęcie z dzieciństwa:) A z reszta na nk są miliony ludzi. Masz szansę jedną do kilku milionów że padnie na ciebie:)

Gość łowca jeleni i innych łosiów
pomyśl nad prowokacją bo idzie Tobie bardzo słabo

Ja wcale nie mam na nk jakichs zdjec zbyt prywatnych czy osobistych. Nk sluzyla mi jedynie do nawiazania kontaktów z kolezankami/ kolegami z dawnych lat- reszta odbywa sie via mail. Zdjecia tez :-)

Gość eoeerkooewr
Mam identyczny problem :(( Boje się :((

Gość Barbara39...
no ale wiadomo co oni mogą nawet ze zdjeciem z dzieciństwa zrobić???? lepiej nie bede ryzykować. Poza tym też nie miałam jakichś zdjęć prywatnych itd. tylko nie wiem czy nie ma tam jakiegoś haczyka i pod pojęciem zdjęcie główne nic się nie ukrywa. Cholera ich wie...

Gość ja tez nie
ja tez sie nie zgodzilam i pisze ze za 30 dni moje konto trafi szlak. i mam ich gdzies, jak takie durne warunki stawiają to niech spadają na drzewo!!!

Gość fdsffs
Ok trafi szlak ale... razem ze zdjeciami.. Najprawodpodobniej nie bedziesz mial dostepu do swojego konta, a konto nadal bedzie na nk z twoimi danymi.. Zastanow sie czy tego chcesz czy nie lepiej samemu usunac konto i wyczyscic dane.

Gość Barbara39...
ja czytałam, że zeby usunęli dane a nie tylko aktywne konto to trzeba do nich napisać maila...