Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bar Perełka

jak wyzbyć się głupich zachcianek???

Polecane posty

Żeby zagłuszyć samotność..(jestem sama od 2 lat) i poczucie, że ostatni facet nie chciał mnie , bo uważał mnie za nudną.. ( ja nie jeździłam rowerem po Europie i nie umiem grać na instrumentach)... ciągle mam w głowie zdanie "nie chciał mnie".. powtarzam to sobie w kółko... Ciągle czułam się przy nim gorsza... bo jestem spontaniczna, a on uważał tę cechę za glupią. albo, że niedojrzała.. albo za mało poinformowana.. ( bo nie umiem inwestować pieniędzy).. Jezu.. dalej to we mnie siedzi.. że teraz chciałabym mu coś udowodnić.. że umiem zarabiać kasę, znależć sobie stałe zainteresowania, mieć mądrych ludzi wokół siebie.. i mieć ciągle tę pokerową twarz i wszystko zdobywać... a teraz zarabiam 1200zł.. i namiętnie kupuję na allegro, żeby zagluszyć samotność... tytuł tematu niezwiązany z tym co tutaj napisałam.. ale czuję się cholernie sama.. Mam teraz cudownych ludzi w pracy, to mnie cieszy.. i tylko to..

Gość aloesowy aloes
my chyba nie wiemy..........

Gość DDF
to że on Cię nie chciał, nie znaczy że NIKT Cię nie chce :) poszukaj nowych męskich znajomości np na naszej klasie :D jak tak poznałam swoją miłość :D

Gość Avilatoor
Mam nadzieję,że Ci choć trochę ulży jak napisze,że ktoś kto uważa,iż koniecznie kobieta musi grać na instrumencie(no może poza tym jednym:-P)jak ktoś kto uważa,popierd.......po kontynencie czy po świecie jednośladem jest super to jakiś "wał korbowy"no chyba,że ty coś zciemniasz a sobie sobie pewne rzeczy nadinterpretujesz. Jeśli nie to dobrze,że go poszedł w ch. i olej go...:D:D

nie to nie było tak.. ze jego kobieta musiała na czymś grać i jeździć na rowerze.. tylko.. na pewno gdybym to podzielała to moje szanse by wzrosły... zreszta nie wiem.. bo on nic nie mówił.. był strasznie chłodny... niedawno go spotkałam z dziewczyna w sklepie.. nie widziałam jej, tylko spojrzałam w te jego zimne oczy.. czesc i poszłam... a jego dziewczyna to przyjaciolka od 6 lat... bardzo porządna i dobrze się ucząca.. a ja zawsze to impreza.. to wyjazdy.. lubilam spontanicznosc.. a on nie.. wiem, ze bysmy do siebie nie pasowali.. ale mam taki cholerny uraz, ze nie wiem... czy znajde sobie kogos, bo kazdego bede do niego porównywać