Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami kadze

Kobiety co to znaczy wg Was?

Polecane posty

Gość Kami kadze

Co wg Was znaczy być zadbaną? W jaki sposób o siebie dbacie?

Gość w dupie z nikiem :O
wypierdalaj :O

Gość Kami kadze
vice versa chamie

Gość s.i.a.
wg mnie - dbanie o codzienną higienę, wklepywanie różnych kremów, balsamów i innych pierdół:P , ładna fryzura, schludne ubranie, zgrabna sylwetka ... i tyle. Ewentualnie jeszcze makijaż jak komuś jest bardzo potrzebny.

Gość malinowa babka
a jak kobieta nie wklepuje sobie codziennie kremu nie robi maseczek i nie ma zgrabnej foigury to ne jest niby zadbana ??

Gość guga&gug
zadbane ciało bez zadbanego umysłu to jak gowienko w złotym papierku najpierw więc zadbany umysł

Gość malinowa babka
a cesli kogos nie stac na krepmy i maseczki ??? wiadomo .. kazdy ocenia wg swoich kryteriow , ale .. taka przy kasie zawsze bedzie mowic ze ta biedniejsza to fleja bo np nie ma tak idealnej skory jak ta bogata i nie chodzi w tak eleganckich ubraniach jak ona.. a przeciesz bycie zadbanym to bycie czytsym , schludnym i pachnacym :) co do otylosci to mas zracje , jesli nie uwarunkowane genetycznie badz jesli to nie choroba to otylosc to zaniedbanie wlasnego ciala

no to mowie, ze jesli nie potrzebuje to ok. a jesli potrzebuje to kremy naprawde nie sa drogie. jak skora sucha wystarczy zwykly nivea, a jesli chodzi o cialo zwykly najtanszy z netto, czy biedronki. byleby nawilzal. ja np. mam cere tlusta i tradzikowa i uzywam kremu za uwaga 5,5zł :D i jest rewelacyjny. a do ciala masło z ziaji za 11zł.